Το μπουτίκ lifestyle brand του InterContinental Hotels Group (IHG) ξεκίνησε στην Ιαπωνία με το άνοιγμα του Hotel Indigo στην Χάκονε Γκόρα, στα ορεινά του νομού Καναγκάβα.

Το πρώτο Hotel Indigo της Ιαπωνίας απευθύνεται σε επισκέπτες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες. Που θέλουν να εξερευνήσουν την ιστορία της Γκόρα, τις εκπληκτικές της οπτικές γωνίες, τις τοπικές γαστρονομικές απολαύσεις, την κουλτούρα και να απολαύσουν τις θερμές ιαματικές πηγές της.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του επισκέπτη, αντλώντας έμπνευση από τη γειτονιά που έχει επηρεάσει το εσωτερικό του.

Το Hotel Indigo Hakone Gora διαθέτει 98 δωμάτια και σουίτες, με κάθε δωμάτιο να διαθέτει το δικό του φυσικό λουτρό μέσα στο δωμάτιο ή υπαίθριο λουτρό στο μπαλκόνι.

Το άνοιγμα του ενισχύει τη συναρπαστική ανάπτυξη της μάρκας σε νέες αγορές, όπως το Hotel Indigo Dubai Downtown και το Hotel Indigo Brisbane Fortitude Valley που άνοιξαν πέρυσι την άνοιξη και το καλοκαίρι, αντίστοιχα.
Το Hotel Indigo, που αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες μπουτίκ μάρκες στον κόσμο ιδρύθηκε το 2004. Λειτουργεί σε περισσότερες από 100 γειτονιές σε 19 χώρες, ενώ περισσότερα από 100 νέα ξενοδοχεία βρίσκονται σε εξέλιξη.