O EOT ενέκρινε την υλοποίησης ταξιδίου εξοικείωσης που διοργανώνει η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Κάτω Χωρών στην Κέα από 21 έως 26 Οκτωβρίου 2022.

Στο ταξίδι θα παρευρεθεί η δημοσιογράφος κ. Exelmans Christel Leon Juliana Mathea και αφορά δημοσίευση στο Ολλανδικό περιοδικό Seasons (έντυπο & online).

Το περιοδικό Seasons έχει 212.700 αναγνώστες μηνιαίως & 138.282 αναγνώστες μηνιαίως στην online έκδοση https://www.seasons.nl/, ενώ επάνω από 50.000 αναγνώστες λαμβάνουν το newsletter με αρθογραφία και θέματα ενδιαφέροντος.

Το περιοδικό Seasons απευθύνεται σε κοινό στην Ολλανδία και το Βέλγιο (φλαμανδόφωνο) με θέματα ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος, γαστρονομία, ευζωίας. Η αξία μίας (1) σελίδας διαφήμισης στο έντυπο περιοδικό ανέρχεται σε 5.856 ευρώ, ενώ η αρθρογραφία που θα προκύψει θα είναι 6 σελίδες.

Στόχος του ταξιδιού είναι η ανάδειξη της ποικιλομορφίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, η προβολή της Κέας ως προορισμό για αγρoτουρισμό και την τόνωση των κρατήσεων από την αγορά και του Βελγίου και της Ολλανδίας για μορφές εναλλακτικού τουρισμού εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου.