Το Διεθνές Συνέδριο Ορεινού Τουρισμού και Υπαίθριου Αθλητισμού του 2019 ξεκίνησε στο Qianxinan της επαρχίας Guizhou στις 30 Οκτωβρίου.

Πάνω από 1.200 επισκέπτες από την Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, την Ουγγαρία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και περιφέρειες προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την διήμερη εκδήλωση.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Γαλλίας και Πρόεδρος της Διεθνούς Συμμαχίας Ορεινού Τουρισμού Dominique De Villepin μίλησαν στην τελετή έναρξης.

Το Διεθνές Συνέδριο Ορεινού Τουρισμού και Υπαίθριου Αθλητισμού διεξάγεται με επιτυχία για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από το 2015.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν “Απολαύστε την αρμονία μεταξύ ανθρώπου και φύσης – Ολοκληρωμένη ανάπτυξη του πολιτισμού, του τουρισμού και της υγειονομικής περίθαλψης”.

Το συνέδριο φιλοξένησε 55 διαφορετικές εκδηλώσεις, όπως η Έκθεση Βιομηχανίας Αθλητικών Εξοπλισμών Ορεινού Τουρισμού, το Guizhou Hot Spring Tourism Industry Matchmaking Symposium, το Colorful Guizhou Tour, το Φόρουμ Παραγωγών Τηλεόρασης Κίνας-Ιαπωνίας-Κορέας και ο Διεθνής Διαγωνισμός Ορεινών Υπαιθρίων Σπορ.

Το Διεθνές Συνέδριο Ορεινού Τουρισμού και Υπαίθρου Αθλητισμού έχει γίνει ένα σημαντικό παράθυρο για την προβολή των τουριστικών πόρων των ορεινών περιοχών, την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο και την αντιμετώπιση της φτώχειας στον τουρισμό στο Guizhou, στην Κίνα και στο εξωτερικό.