Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ορισμένα δρομολόγια της Hellenic Train, ενδέχεται να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν λόγω των έντονων φαινομένων της κακοκαιρίας «Barbara» που αναμένονται από σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας (hellenictrain/ανακοινώσεις), καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).

Σχετικά με την Hellenic Train

Η Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.), μέλος του Ομίλου FS, είναι ο βασικός πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων στην Ελλάδα. Η Εταιρεία, παρέχει υψηλής ποιότητας σιδηροδρομικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Η Hellenic Train πραγματοποιεί 342 δρομολόγια (επιβατικά και εμπορικά τραίνα) την ημέρα. Η Εταιρεία απασχολεί 637 άτομα προσωπικό και χρησιμοποιεί 1.160 μηχανές έλξης, βαγόνια και φορτάμαξες.

Σχετικά με τον Όμιλο FS

O Όμιλος FS αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη σιδηροδρομική εταιρεία στην Ευρώπη και δραστηριοποιείται ήδη στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Βρετανία. Ο Όμιλος FS απασχολεί πάνω από 75.000 εργαζόμενους. Σε ετήσια βάση εξυπηρετούνται 830 εκ. επιβάτες και μεταφέρονται 50 εκ. τόνοι εμπορευμάτων.