Λέγεται ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Και το Radisson Hotel Group το ξέρει καλά. Συνεργάζεται με την διατροφολόγο Sophie Bertrand, για να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους επισκέπτες να απολαμβάνουν το πρωινό.
Το Radisson Hotel Group διαθέτει περισσότερα από 90 είδη πρωινού στα ακίνητα Radisson Blu και Radisson Collection. Και περισσότερα από 60 στο Radisson και Radisson RED.
Το Radisson Hotel Group διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να εξασφαλίσει ότι οι επισκέπτες μπορούν να φτιάξουν το τέλειο πρωινό.
Το Radisson Hotel Group φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες σχετικά με τη θρεπτική αξία των φαγητών στο ξενοδοχείο. Και να τους εμπνεύσει να δημιουργήσουν ένα πρωινό που ταιριάζει στην ημέρα τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, μια σειρά από διαφορετικές ιδέες για πιάτα πρωινού θα εμφανίζονται σε όλα τα ακίνητα του Radisson Hotel Group στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι πρωινές ιδέες περιλαμβάνουν το πρωινό αντοχής, το πρωινό “I do not really do”, το πρωινό μακρινών αποστάσεων, του γλυκατζή, γλυκό δόντι πρωινό, το θρεπτικό πρωινό και άλλα.