Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TUI UK κυκλοφόρησε για πώληση το μεγαλύτερο πρόγραμμα της round trip στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι του 2025, με νέα ταξίδια σε προορισμούς ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και στη Κρήτη.

Πρόκειται για 56 περιοδείες της TUI Tours σε 22 προορισμούς (όπως σε Κένυα, Μεξικό, Τζαμάικα, Ταϊλάνδη) με 4, 7, 10, 11, 14 και 21 διανυκτερεύσεις διαθέσιμες.

Όσον αφορά στο νέο πακέτο για τη Κρήτη «Incredible Crete tour» περιλαμβάνει επτά διανυκτερεύσεις, επισκέψεις στη Σπιναλόγκα, την Ελούντα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και το Λουτρό, με αρχική τιμή από 1.084 λίρες.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν πτήσεις με επιστροφή, διαμονή, ορισμένα γεύματα και εκδρομές.

«Η τεχνογνωσία μας σε όλο τον κόσμο σημαίνει ότι έχουμε τους καλύτερους ανθρώπους που προσφέρουν απίστευτες εμπειρίες περιήγησης με ποικιλία που ταιριάζουν σε διαφορετικούς ταξιδιώτες, δήλωσε ο Phillip Iveson, εμπορικός διευθυντής της TUI UK & Ireland.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζήτηση για απρόσκοπτες εμπειρίες περιοδειών. Γι΄αυτό φροντίζουμε για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, ξενοδοχείων, μεταφορών ακόμη και εισιτήρια.

Παράλληλα, οι πτητικές επιλογές μας με αξιόπιστους συνεργάτες σημαίνουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία για τους πελάτες μας, με περισσότερα αεροδρόμια επιλογής από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο».