Το Tourism Investment Forum (TIF) πρόκειται να πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά στις 29 Νοεμβρίου 2023, στο Raffles Istanbul , που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Turkey Tourism Investors Association (TTYD).

Αυτή η διάσημη εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γραφείου Επενδύσεων της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Το φόρουμ θα συγκεντρώσει κορυφαίους εκπροσώπους από τον τουριστικό τομέα.

ΔΕΘ 2023: Στην καρδιά των καινοτόμων μοντέλων στον τουρισμό

Η προώθηση της βιωσιμότητας στον τουρισμό, η ενίσχυση των χρηματοοικονομικών δομών και η αποκάλυψη των παγκόσμιων τουριστικών σημάτων της Τουρκίας είναι μεταξύ των πρωταρχικών στόχων. Αυτά τα θέματα θα συζητηθούν τόσο από εγχώριους όσο και διεθνείς ομιλητές στη ΔΕΘ 2023, εμπλουτίζοντας το φόρουμ με τη συμμετοχή ντόπιων και ξένων επενδυτών.

Ο Oya Narin, Πρόεδρος του TTYD, τόνισε ότι η ΔΕΘ 2023 θα είναι ένα κρίσιμο σημείο συνάντησης για τον τουριστικό τομέα. “Η ΔΕΘ 2023 συγκεντρώνει διεθνείς επενδυτές, μάρκες ξενοδοχείων, φορείς εκμετάλλευσης και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Οι κύριοι στόχοι μας είναι να αξιολογήσουμε το τουριστικό δυναμικό της Τουρκίας και να προωθήσουμε τη χώρα ως επενδυτικό προορισμό”, δήλωσε ο Ναρίν.

Η ΔΕΘ 2023 ξεχωρίζει ως η μοναδική πλατφόρμα B2B της περιοχής για τουριστικές επενδύσεις. Η εκδήλωση στοχεύει να εισαγάγει καινοτόμα μοντέλα στον κλάδο με τους συμμετέχοντες, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της Τουρκίας στον τουριστικό κλάδο.