Η Κωτσόβολος, με στόχο να εξυπηρετεί με νέες ταχύτητες τους πελάτες της και να καλύπτει κάθε αγοραστική τους ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά, συνεχίζει τις επενδύσεις της σε νέα καταστήματα εντός της Αττικής.

Πρόκειται για τα δύο νέα της καταστήματα στην Αγία Παρασκευή, στη Λεωφόρο Μεσογείων 448, και εντός του νέου εμπορικού κέντρου River West Open, στη Λ. Κηφισού 98 στο Αιγάλεω, έτοιμα να καταπλήξουν κάθε επισκέπτη.

Το κέντρο της τεχνολογίας χτυπά από τις 15 Νοεμβρίου 2021 και στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος, στη Λεωφόρο Μεσογείων 448, στην Αγία Παρασκευή, το οποίο αποτελεί ένα από τα 3 μεγαλύτερα καταστήματα του δικτύου της.

Πρόκειται για ένα νέο flagship κατάστημα 3 ορόφων και 3.300 τ.μ., προσβάσιμο σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων parking.

Ο κάθε όροφος, με ειδικά σχεδιασμένα corners για ξεχωριστές στιγμές εμπειρίας, διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, gaming, συσκευών για ένα «Έξυπνο Σπίτι», τη μεγαλύτερη ποικιλία λευκών και μικροσυσκευών και ειδικά κατασκευασμένους εξοπλισμένους χώρους εμπειρίας και απόλαυσης, για να μπορούν οι επισκέπτες μέσα από διαδραστικές τεχνολογίες να δοκιμάσουν την αγαπημένη τους συσκευή.

Μια πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος είναι το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West Open, Λ. Κηφισού 98 Αιγάλεω, το οποίο λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο και θέτει τον πήχη της αγοραστικής εμπειρίας ακόμη υψηλότερα.

Το κατάστημα Κωτσόβολος στο River West Open είναι συνολικής επιφάνειας 2.100 μ2, διαθέτει έναν όροφο, άνετο πάρκινγκ και είναι έτοιμο να μαγέψει τον πελάτη τόσο με την αισθητική του, όσο και με την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Με τα δύο νέα καταστήματα, η Κωτσόβολος αποδεικνύει ότι συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό πλάνο της, τοποθετώντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς για τους πελάτες της, προσφέροντας ταχύτητα και ευελιξία στην εξυπηρέτηση, μέσα από έναν ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών.

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currysplc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή.
Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας.
Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία.
Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή.
Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 829 καταστημάτων που διαθέτει, με 35.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες.
Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας.
Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.