Ένα από τα κοσμήματα των ευρωπαϊκών προορισμών γκολφ, η Κόστα Μπράβα, ανοίγει για τους παίκτες γκολφ αυτήν την εβδομάδα, μετά από δύο μήνες μέτρων.

Σε συνεργασία με την Royal Spanish Golf Federation (RFEG) και διάφορες άλλες βιομηχανικές ενώσεις, κάθε μάθημα έχει εφαρμόσει διάφορα πρωτόκολλα ασφαλείας που είναι πλέον γνωστά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Σε αυτά περιλαμβάνονται η ενθάρρυνση των παικτών γκολφ να κάνουν κράτηση και να πληρώνουν στο διαδίκτυο, απαγόρευση αγγίγματος σε μπαστούνια και άλλα έπιπλα, απολύμανση εξοπλισμού, όπως καροτσάκια μετά από κάθε χρήση.

Η κοινοπραξία μάρκετινγκ γκολφ για την περιοχή (που διαχειρίζεται το τουριστικό συμβούλιο της Κόστα Μπράβα), προετοιμάζεται να καλωσορίσει τους τουρίστες γκολφ το συντομότερο δυνατό.

Προωθητικές πρωτοβουλίες όπως το “Golf Pass” (επιτρέποντας 3 ή 5 γύρους σε οποιαδήποτε από τις περιοχές οκτώ γηπέδων) θα πρέπει να αποδειχθούν όσο ποτέ ξανά όταν ξεκινήσουν οι πτήσεις.

Η κοινοπραξία μάρκετινγκ γκολφ στην περιοχή αποτελείται από 36 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων γκολφ, των ξενοδοχείων, των μεταφορικών εταιρειών και των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Αυτή την εβδομάδα, ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για παίκτες γκολφ στην περιοχή, το Park Hotel San Jorge, άνοιξε ξανά τις πόρτες του στους επισκέπτες και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς που έχει θεσπίσει το υπουργείο Υγείας.