Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι επιχειρηματικές εκδηλώσεις θα αποτελέσουν βασικό μοχλό αυτής της ανάκαμψης, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η προσέγγιση κοινοτήτων, αγορών και βιομηχανιών πρόσωπο με πρόσωπο ήταν πάντα και θα παραμείνει ο καλύτερος τρόπος για την προώθηση της καινοτομίας και των επιχειρήσεων.
Οι επαγγελματικές εκδηλώσεις είναι ο γρήγορος δρόμος για την ανάκαμψη.

Για να υποστηρίξουν την επανέναρξη των επιχειρηματικών εκδηλώσεων καθώς και τον ευρύτερο κλάδο εκδηλώσεων, η Διεθνής Ένωση Συνεδριακών Κέντρων (AIPC), η Διεθνής Ένωση Εκδηλώσεων και Συνεδρίων (ICCA) και η Παγκόσμια Ένωση Εκθεσιακής Βιομηχανίας (UFI) ανακοινώνουν την νέα Λευκή Βίβλο πολιτικής: “Οι επαγγελματικές εκδηλώσεις είναι ο γρήγορος δρόμος για την ανάκαμψη”.
Συντάχθηκε από κοινού από τους τρεις κύριους παγκόσμιους εμπορικούς φορείς που εκπροσωπούν και εξυπηρετούν τον κλάδο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Η Λευκή Βίβλος αναφέρεται σε ένα κοινό όραμα για οργανωμένες εκδηλώσεις, επιτρέποντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους στον κλάδο των οργανωμένων εκδηλώσεων -συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιστικών και τοπικών αρχών- να ενισχύσουν τη συνεργασία, την καινοτομία και το εμπόριο. Κι αυτό το νέο έγγραφο είναι το επόμενο βήμα για να γίνουν όλα τα παραπάνω πράξη.

Η Βίβλος υποστηρίζει τις προσπάθειες υπεράσπισης του κλάδου των επιχειρηματικών εκδηλώσεων υπογραμμίζοντας την αξία και τη σημασία του κλάδου των επιχειρηματικών εκδηλώσεων και δίνει παραδείγματα για το τι κάνουν άλλες κυβερνήσεις και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξουν την επιστροφή των εκδηλώσεων.

Η AIPC, η ICCA και η UFI ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες των μελών, των πελατών τους και του ευρύτερου επιχειρηματικού κλάδου καθώς ανοίγουν ξανά οι χώροι συναντήσεων και οι αγορές.

Καθώς όλο και περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ασφάλεια και επιτυχία σε όλο τον κόσμο, ελπίζουμε ότι αυτό θα ενθαρρύνει και θα ενδυναμώσει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Η ανάκαμψη των βιομηχανιών και των οικονομιών μας εξαρτάται από την ταχεία επιστροφή των επιχειρηματικών εκδηλώσεων πρόσωπο με πρόσωπο.