Το Paramount Hotel Dubai φέρνει την κομψότητα και την γοητεία του Χόλιγουντ στον κόσμο της φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο, είναι το πρώτο που ανήκει στην ιδιοκτησία της Paramount στην περιοχή. Και καλωσορίζει τους επισκέπτες, κάνοντας “πρεμιέρα”, τον Ιανουάριο του 2020.

“Το Paramount Hotel Dubai εισάγει εξαιρετικές προδιαγραφές φιλοξενίας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό”, δήλωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Wael Soueid.

“Εργαζόμαστε σκληρά με όλους, για να σχεδιάσουμε, να παραδώσουμε και να αναδείξουμε τις πιο αξέχαστες εμπειρίες”.

Φέρνοντας στη ζωή την διαχρονική κομψότητα του Χόλιγουντ,το κόνσεπτ έχει αναπτυχθεί από την Paramount Pictures. Και ενσωματώνει την ίδια την ουσία του τρόπου ζωής της Καλιφόρνια.

Τι προσφέρει το ξενοδοχείο

  • Εστιατόριο, room service, ασύρματη σύνδεση Wi-Fi σε δημόσιους χώρους και διαθέτει συνολικά 823 δωμάτια και σουίτες.
  • Θεματικές σουίτες, που εμπνέονται από τις ταινίες της Paramount.
  • Οκτώ γευστικές ιδέες που υπόσχονται μια απαράμιλλη μαγειρική εμπειρία, υπό την κατεύθυνση του Ezquiel Cardozo.
  • Το Paramount Screening Room, είναι ένα αφιέρωμα στην ιστορική μαγεία του κινηματογράφου. Πρόκειται για έναν ιδιωτικό κινηματογράφο, η αίθουσα του οποίου θα χρησιμοποιείται και για λάιβ παραστάσεις. Όλα αυτά, φυσικά με τη συνοδεία ελαφρών γκουρμέ πιάτων και αφεψημάτων.
  • Το Pacific Groove είναι ένα Καλιφορνικό μπαρ και εστιατόριο που προσφέρει συναρπαστικές μαγειρικές γεύσεις.
  • Το Flashback είναι το συγκαλυμμένο μπαρ και σαλόνι που σερβίρει signature κοκτέιλ από έμπειρους mixologists, σε ένα Χολιγουντιανό περιβάλλον, με αφίσες και δύο ιδιωτικά δωμάτια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει και άλλα μοναδικά στοιχεία, όπως τοίχους που προβάλλουν βίντεο στην υποδοχή, σπα, γυμναστήριο και σύγχρονες εγκαταστάσεις για επαγγελματικές συναντήσεις και οργάνωση εκδηλώσεων.