H Μαδέρα της Πορτογαλίας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους ταξιδιώτες με μηδενικές απαιτήσεις εισόδου τόσο για εμβολιασμένους όσο και για μη εμβολιασμένους.

Αν και δεν υπάρχουν περιορισμοί για τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στη Μαδέρα, συνιστάται στους επισκέπτες να εγγραφούν στο «Madeira Safe».

Χρήση Μάσκας Προστασίας από τον COVID-19:

Απαιτούνται μάσκες σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους για άτομα άνω των έξι ετών.

Απαιτήσεις δοκιμής:

Απαιτείται δοκιμή μόνο εάν χρειάζεται για την επιστροφή στη χώρα προέλευσης. Το κόστος της δοκιμής θα επιβαρύνει τους επισκέπτες.

Συνιστάται η εξέταση εάν υπάρχουν συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής θερμοκρασίας (=/+100,4ºF), εμβολιασμένου ή μη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο έλεγχος είναι δωρεάν.

Ασθενείς με COVID-19:

Για όσους βγουν θετικοί στον COVID-19, απαιτείται υποχρεωτική πενθήμερη καραντίνα. Αυτή η καραντίνα μπορεί να γίνει στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο ταξιδιώτης και θα γίνεται με δικά του έξοδα.

Μετά από πέντε ημέρες καραντίνας, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιστρέψουν στην κοινότητα την 6η ημέρα. Δεν απαιτείται να κάνετε άλλο τεστ COVID-19 εάν δεν εμφανίσουν συμπτώματα

Πρόσβαση σε εστιατόρια, μπαρ και παρόμοια, κλαμπ, γυμναστήρια και αθλητικές, πολιτιστικές, κοινωνικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες:

Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια κάθε μονάδας για το εάν απαιτούν ή όχι από τους επισκέπτες να προσκομίσουν απόδειξη εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Ανάρρωσης. Ως εκ τούτου, προτείνεται στους ταξιδιώτες να το έχουν μαζί τους.