Ο Όμιλος Radisson Hotel Group και ο Όμιλος PPHE Hotel ανακοινώνουν μια στρατηγική συνεργασία για την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου από premium lifestyle art’otels.

Μέσω της συνεργασίας, θα αναπτύξουν από κοινού ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο με premium lifestyle art’otels σε πόλεις-κλειδιά και θα αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται από το τρέχον και το μελλοντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων της PPHE.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η PPHE κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα franchise για την ανώτερη πολυτελή μάρκα Park Plaza του Radisson Hotel Group στην EMEA. Δεδομένων των επιτυχιών που επιτεύχθηκαν από κοινού, οι εταιρείες έχουν πλέον συνάψει συμφωνία για να παρουσιάσουν την premium μάρκα ως μια ανώτερη ευκαιρία lifestyle στους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες της και να αναπτύξουν art’otels σε πόλεις-κλειδιά και με επιλεγμένους ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο.

Το art’otel είναι μια αυξανόμενη συλλογή από πολυτελή ακίνητα στον τρόπο ζωής, με το art’otel Amsterdam να είναι η τρέχουσα ναυαρχίδα της μάρκας. Πολλά εμβληματικά art’otels έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν τα επόμενα χρόνια, με πιο αξιοσημείωτα το art’otel London Battersea Power Station το 2022 και το art’otel London Hoxton αξίας 300 εκατομμυρίων λιρών το 2024. Πρόσθετα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το Ζάγκρεμπ, την Πούλα και τη Ρώμη το 2022 και το 2023 Κάθε art’otel εμπνέεται από έναν επώνυμο καλλιτέχνη, που αποτελεί έναν πολιτιστικό, γαστρονομικό και κοινωνικό κόμβο στις πιο δημιουργικές περιοχές των πιο ενδιαφέρουσες πόλεις.