Η επιστροφή του Ώκλαντ σε κατάσταση επικινδυνότητας επιπέδου 1, ως προς τη διασπορά του Covid-19, σήμανε σπουδαία νέα για τον κλάδο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Η χαλάρωση των αυστηρών περιορισμών στη Νέα Ζημανδία, θα ισχύσει από αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Τα καλά νέα, έφερε στον επιχειρηματικό κόσμο η διευθύνων σύμβουλος της Conventions and Incentives New Zealand (CINZ), Lisa Hopkins.

«Η νέα ανακοίνωση της πρωθυπουργού Jacinda Ardern διαλύει κάθε σύγχυση για το ποιος μπορεί να συναντηθεί και πού. Μας δόθηκε το πράσινο φως για να συναντηθούμε, με τη χώρα ανοιχτή, μεταξύ μας, σε ομάδες ξανά, σε οποιαδήποτε περιοχή », είπε.

«Θέλουμε οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι οι επιχειρηματικές εκδηλώσεις» δήλωσε με έμφαση η Lisa Hopkins, ως εκπρόσωπος των επιχειρηματιών, «είναι ο ασφαλέστερος τύπος εκδήλωσης που μπορεί να πραγματοποιηθεί, υποστηριζόμενος από τον ίδιο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)».

Η CINZ άνοιξε ήδη το ταμπλό των εγγραφών για την πρώτη Έκθεση μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ανακοινώνοντας τη δωρεάν συμμετοχή των βιομηχανιών στη διαδικτυακή ημερίδα της BE Reconnected, στο Ώκλαντ την 1η Δεκεμβρίου, με στόχο να προοιωνίσει την αναζωογόνηση των επιχειρηματικών και βιομηχανικών σχέσεων.

«Το BE Reconnected θα είναι μια ουσιαστική πλατφόρμα για την υποστήριξη του τομέα από εδώ και πέρα. Είναι επιτακτικό για το καλό της χώρας και για τη βιομηχανία να προχωρήσουμε με ασφάλεια και με σιγουριά », πρόσθεσε η Χόπκινς.