Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Eurail -η εταιρεία πίσω από τις κάρτες Eurail και Interrail– αποκαλύπτει τη νέα ταυτότητα της για τα σιδηροδρομικά ταξίδια.
Δίνει σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να βιώσουν ευέλικτο ταξίδι με τρένο χωρίς σύνορα σε όλη την Ευρώπη.

Η εταιρεία είναι έτοιμη για την επόμενη εποχή ταξιδιών με τη νέα οπτική ταυτότητα καθώς και με μία ειδική έκπτωση 10% για κρατήσεις έως τις 10 Απριλίου.

Με κάρτα Eurail ή Interrail (για μη Ευρωπαίους και Ευρωπαίους πολίτες αντίστοιχα), οι ταξιδιώτες όλων των ηλικιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εκτεταμένο δίκτυο συνδέσεων με τρένο και πλοίο για να ταξιδέψουν μέσα και μεταξύ έως και 33 χωρών.

Το Eurail και το Interrail Pass παραμένουν τόσο επίκαιρα και δημοφιλή σήμερα όσο όταν πρωτοεμφανίστηκαν το 1959 και το 1972, αντίστοιχα.

Η νέα οπτική σχεδίασης είναι μια πραγματική ενσάρκωση της ουσίας της μάρκας, “αιχμαλωτίζοντας” την περιέργεια για ταξίδια με Eurail ή Interrail Pass.

Με το λανσάρισμα του νέου σχεδίου, η εταιρεία προσπαθεί να δημιουργήσει οπτική αναγνώριση παράλληλα με την αναγνώριση προϊόντων.
Στόχος είναι να ενισχύσει τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και να παραμείνει μοναδική σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό ταξιδιωτικό τοπίο.

Σε ένα εξαιρετικό σταυροδρόμι ανάμεσα σε μια ισχυρή κληρονομιά και ένα λαμπρό μέλλον ευκαιριών, η φρέσκια νέα ταυτότητα της Eurail βασίζεται στις αξίες του brand της περιέργειας, της ευελιξίας και της διαφάνειας.

Είναι σημαντικό ότι το Eurail έχει τώρα ένα σχέδιο που ανταποκρίνεται στις τρέχουσες απαιτήσεις του μάρκετινγκ σε μια ψηφιακή πρώτη εποχή, επιτρέποντας του να παραμένει στην κορυφή στην εξαιρετικά ανταγωνιστική ευρωπαϊκή ταξιδιωτική αγορά.

Από το 2020, η Eurail προσφέρει ένα Mobile Pass μαζί με το παραδοσιακό χάρτινο πάσο και είναι ξεκάθαρα ένα προϊόν που το κοινό αποδέχτηκε.
Πλέον πάνω από το 92% των πωλήσεων Pass μέσω του Eurail.com και του Interrail.eu είναι για ένα Mobile Pass.

Οι χρήστες πάσου κινητής τηλεφωνίας μπορούν να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια ανά πάσα στιγμή εντός 11 μηνών από την αγορά των καρτών τους.
Με μια μικρή χρέωση, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν το πακέτο Plus που εγγυάται 100% επιστροφή χρημάτων και δυνατότητα ανταλλαγής.