Γεύσεις από Ελλάδα «κλείνουν ραντεβού» στο Μονακό από αύριο 13 έως και τις 15 Ιουνίου 2019.

Ο διάσημος Alain Ducasse προσκαλεί την Πρέσβειρα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, Ντίνα Νικολάου, ως την πρώτη γυναίκα σεφ να μαγειρέψει και να σερβίρει «λίγη Ελλάδα» στο νέο του εστιατόριο ÔMER, στο Hôtel de Paris Monte-Carlo.

Από τις 13 έως και τις 15 Ιουνίου 2019, ο Patrick Laine (chef στο ÔMER ) καλωσορίζει την σεφ στις κουζίνες του, όπου θα προσφέρει δύο μενού εκτός από τα συνηθισμένα πιάτα του ÔMER: Ενα μενού με μεζέδες και ένα βραδινό μενού.

Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όσους έχουν την τύχη να δοκιμάσουν τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στο ναυτικό περιβάλλον της τραπεζαρίας του ÔMER, το οποίο πρόσφατα αποκαλύφθηκε στο νέο ανακαινισμένο χώρο του Hôtel de Paris Monte-Carlo.

Το βραδινό μενού με πιάτα από Μεσόγειο γεμάτα από ελληνικές γεύσεις, ελληνική Γη όπως τη “Φάβα με κορινθιακή σταφίδα”, “Χταπόδι με κρητικό θυμαρίσιο μέλι και φρέσκο θυμάρι”.

Η προσέγγιση της Ντίνας Νικολάου στο φαγητό είναι πολύ κοντά με τη φιλοσοφία του εστιατορίου ÔMER, που στόχος έχει το καλό φαγητό με απλά υλικά και πάντα με τη καλύτερη φιλοξενία.

Η Ντίνα Νικολάου ποτέ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τις δύο αγαπημένες της πόλης, το Παρίσι και την Αθήνα και έτσι αποφάσισε να ταξιδεύει διαρκώς παρουσιάζοντας το αληθινό Ελληνικό φαγητό στο εστιατόριο της, Evi Evane, το οποίο ο Gilles Pudlowski το ανέδειξε το 2017 ως το «καλύτερο διεθνές εστιατόριο στο Παρίσι».
Στόχος της να παρουσιάσει τα προϊόντα της χώρας μας, αλλά και να τα αναδείξει μέσα από μοναδικές και ευφάνταστες συνταγές.