Μετά το άνοιγμα των Βαλεαρίδων σε διεθνείς τουρίστες, η πρωτεύουσα Πάλμα επανατοποθετείται ως προορισμός. Αλλά αυτή την φορά ως…κόμβος εργασίας. Όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να εργάζονται και να βρίσκονται σε ονειρεμένες διακοπές ταυτόχρονα.

Τα ξενοδοχεία με δελεαστικά πακέτα μεγαλύτερης διάρκειας προσελκύουν εργαζόμενους που θα συνδυάσουν και διακοπές.

Στόχος, είναι μια σταθερή αύξηση των απευθείας πτήσεων από την σημαντική για την πόλη αγορά της Αγγλίας. Ιδιαίτερα από βασικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Όπως το Λονδίνο και το Μπρίστολ.

Η Πάλμα ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους επισκέπτες με ασφαλή τρόπο. Με νέα πρωτόκολλα σε ισχύ.

Που απαιτούν αρνητικό διαγνωστικό τεστ για αφίξεις από αγορές προέλευσης με συσσωρευμένο ποσοστό μόλυνσης άνω των 50 ανά 100.000 κατοίκους.

Για το φθινόπωρο και το χειμώνα, το 35% των ξενοδοχείων της Πάλμα έχει δεσμευτεί να παραμείνει ανοιχτό. Ήδη, πολλοί ξενοδόχοι ανταποκρίνονται σε αυτό το αίτημα για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας, με την εισαγωγή πακέτων μακράς διαμονής.

“Ο ξενοδοχειακός τομέας μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να προτείνει πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στον νέο τρόπο ζωής και εργασίας, τονίζει ο Πέδρο Ομάρ, διευθυντής του Palma Tourist Board.

Η Πάλμα έγινε προορισμός όλο το χρόνο για όσους αναζητούν έναν πιο χαλαρό ρυθμό ζωής. Τον καθαρό θαλασσινό αέρα και μερικές από τις χαρές των Βαλεαρίδων Νήσων.

Ελπίζουμε ότι τα νέα πρωτόκολλα διασφαλίζουν ότι ο προορισμός μπορεί να συνεχίσει να φιλοξενεί τους τουρίστες με ασφαλή τρόπο. Και περιμένουμε αύξηση στις αφίξεις εξωτερικού για το Νοέμβριο”.