Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Tui ελπίζει ότι η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια θα της δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της πριν από την περίοδο αιχμής των πωλήσεων τον Ιανουάριο.

Η διαφήμιση προβλήθηκε σήμερα στο ITV κατά τη διάρκεια του Good Morning Britain, πριν μεταδοθεί στο Channel 4 σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια του τελικού του Great British Bake Off, καθώς και κατά τη διάρκεια του I’m a Celebrity Get Me Out of Here.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για την καμπάνια», δήλωσε ο Neil Swanson, επικεφαλής μάρκετινγκ της Tui. «Είναι μια πρωτοπορία για την Tui και συνήθως δεν βλέπετε ταξιδιωτικές διαφημίσεις στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Πιστεύω ότι είναι μια υπέροχη ιδέα να προηγηθείς στην αγορά και στον αγώνα καθώς πλησιάζουμε στο Boxing Day.

Και πρόσθεσε: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ένα δυνατό προβάδισμα στην αλλαγή της χρονιάς. Ανυπομονώ να δω τον αντίκτυπο».

Η διαφήμιση έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον Leo Burnett, ενώ ο βραβευμένος κατασκευαστής μοντέλων Andy Gent από το Arch Model Studio δημιούργησε καθένα από τα 10 ειδικά κουκλοθέατρα που πρωταγωνιστούν στη διαφήμιση.

Η Sara Ali, διευθύντρια επωνυμίας και περιεχομένου στην Tui UK και Ιρλανδία, είπε ότι η διαφήμιση «γιορτάζει την αίσθηση της κατάρριψης εργαλείων και της απορρόφησης του απαραίτητου χρόνου ».

«Πάντα αναζητούμε διαφορετικούς τρόπους για να αλληλεπιδράσουμε με το κοινό μας ως μέρος της υπόσχεσής μας στο Live Happy, οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα σκορπίσουμε κάποια εορταστική ευθυμία φέτος», πρόσθεσε.

«Κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα πολυάσχολης αλλά ιδιαίτερης εποχής του χρόνου για πολλούς, είναι η στιγμή να αρχίσουν να ονειρεύονται την επόμενη περιπέτειά τους για να απολαύσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους».

Εκτός από τη διαφήμιση, τα άτακτα ξωτικά θα κατακτήσουν τα κοινωνικά κανάλια της Tui κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Θα υπάρχει επίσης ένας διαγωνισμός στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Tui για να χαρίσει διακοπές καθώς και ένα “Elfie AR Filter” διαθέσιμο για χρήση σε Instagram και Facebook.