Σύνταξη: tourismtoday.gr

“Πλώρη” για Σάμο βάζει η Oceania Cruises το καλοκαίρι του 2025. Το ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου είναι ένας από τους 10 νέους προορισμούς κρουαζιέρας της γραμμής που εστιάζει στην γαστρονομία και στις εμπειρίες.

Τα πάνω από 100 καλοκαιρινά της δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα για κράτηση από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 70 δρομολόγια σε όλη τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη με τα κρουαζιερόπλοια Marina, Vista και Allura, καθώς και σχεδόν 50 Grand Voyages.

Εκτός από την Σάμο στα ταξίδια “Mediterranean and Borthern Europe Summer Collection 2025” η Oceania Cruises αποκαλύπτει άλλα εννιά νέα boutique λιμάνια σε όλη τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη.

Πρόκειται για προορισμούς που σύμφωνα με την εταιρεία “προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες και σε ταξιδιώτες που αναζητούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη και να ανακαλύψουν διαφορετικούς θησαυρούς”.

Τα άλλα νέα λιμάνια είναι σε Τσεσμέ (Τουρκία), Κέμι (Φινλανδία) Λουλέα (Σουηδία), Μάνιασογγκ (Γροιλανδία), Ποτσάλο (Ιταλία), Σκράπστα (Σκωτία), Sibenik (Κροατία), Σούντσβαλ (Σουηδία) και Βάασα (Φινλανδία).

Στο πρόγραμμα Grand Voyages με τα πλοία Vista και το Sirena υπάρχουν δρομολόγια επίσης σε λιμάνια της Μεσογείου και της Βόρειας Ευρώπης και όλα διαθέτουν και διανυκτερεύσεις στην ξηρά.