Η Σαουδική Αραβία, η αυθεντική πατρίδα της Αραβίας, ανακηρύχθηκε ως Premier Partner της World Travel Market London 2022 για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η στρατηγική της Σαουδικής Αραβίας Vision 2030 είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο για το μέλλον που μεταμορφώνει τη Σαουδική Αραβία, δημιουργώντας ευημερία και ευκαιρίες, με τον τουρισμό ως επίκεντρο. Προάγοντας τους στόχους της υποδοχής 100 εκατομμυρίων επισκεπτών έως το 2030, η Σαουδική Αραβία ενώνεται με τους συνεργάτες και τους εκπροσώπους της WTM για να παρουσιάσουν μια απαράμιλλη προσφορά προορισμού.

Ο Fahd Hamidaddin, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σαουδικής Τουριστικής Αρχής δήλωσε:

« Η Σαουδική Αραβία είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός στον κόσμο στο G20 και παρουσιάζει ασύγκριτες νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για συνεργάτες που θέλουν να προσφέρουν εμπειρίες στα τελευταία ανεξερεύνητα σύνορα του τουρισμού αναψυχής. Επιστρέφοντας στο Λονδίνο ως Premier Partner της WTM για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Σαουδική Αραβία θα αιχμαλωτίσει τις καρδιές, τα μυαλά και τη φαντασία των ταξιδιωτών στην κορυφαία εκδήλωση στον κόσμο .

Ανώτερα στελέχη της αντιπροσωπείας της Σαουδικής Αραβίας θα λάβουν μέρος σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια του WTM London. Ο Fahd Hamidaddin, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, θα συμμετάσχει στον ειδικό στις τάσεις Rohit Talwar, CEO, Fast Future, στο Future Stage για το « The Future of Travel Starts Now ».

Στο στάδιο της βιωσιμότητας, οι ηγέτες από τη Σαουδική Αραβία θα παρουσιάσουν τρόπους με τους οποίους αυξάνει την εξάρτησή της από την καθαρή ενέργεια, αντισταθμίζει τις εκπομπές και προστατεύει το περιβάλλον, σύμφωνα με τους στόχους του Vision 2030.

Οι παίκτες του κλάδου της φιλοξενίας επενδύουν στη Σαουδική Αραβία, δείχνοντας ισχυρή εμπιστοσύνη στο μέλλον του τουριστικού τομέα της Σαουδικής Αραβίας. Ως ο μεγαλύτερος επενδυτής στον κόσμο στον τουρισμό, οι εκπρόσωποι της WTM θα μάθουν περισσότερα για το πώς η Σαουδική Αραβία συνεργάζεται με τους εταίρους για να δημιουργήσει ασύγκριτες προσφορές και πακέτα για ταξιδιώτες. Σήμερα, είναι πιο εύκολο από ποτέ για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν το αυθεντικό σπίτι της Αραβίας. Πρόσφατα, η Σαουδική Αραβία επέκτεινε τους κανονισμούς eVisa για να δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της ΕΕ να υποβάλουν αίτηση για βίζα κατά την άφιξη.

Επιπλέον, η Σαουδική Αραβία συνεργάζεται με εμπορικούς εταίρους και το πρόγραμμα αεροπορικής σύνδεσης της Σαουδικής Αραβίας για την αύξηση της συνδεσιμότητας διεθνών πτήσεων από 99 σε 250+ προορισμούς έως το 2030. Νωρίτερα φέτος, η Wizz Air ξεκίνησε 20 νέα δρομολόγια από την Ευρώπη προς το Ριάντ, την Τζέντα και το Νταμάμ στη Σαουδική Αραβία, προσφέροντας προσιτές τιμές ταξίδια για τουρίστες και κατοίκους στην Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία.

Η Juliette Losardo, Διευθύντρια Έκθεσης στο World Travel Market London, δήλωσε:

«Η WTM London είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη Saudi ως Premier Partner της για δεύτερη συνεχή χρονιά, βασιζόμενη στις επιτυχίες του 2021. Η Σαουδική Αραβία έχει φιλόδοξους στόχους να αναπτύξει τον τουριστικό της τομέα και η WTM προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία στη Σαουδική Αραβία να μοιραστεί τη μεγάλη γκάμα τουριστικών προϊόντων και επενδυτικών ευκαιριών της με βασικούς εμπορικούς αγοραστές και μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο. ”

« Αυτόν τον Νοέμβριο, η World Travel Market καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο στην 42η έκδοση – μια κοινοτική εκδήλωση που οδηγεί σε κρίσιμες επιχειρηματικές συζητήσεις και συμφωνίες – τροφοδοτώντας έναν ακμάζοντα τομέα. Η World Travel Market ενστερνίζεται την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη Σαουδική Αραβία στο ταξίδι της για την ανάπτυξη, την προώθηση και τη δημιουργία ενός διεθνώς ανταγωνιστικού τουριστικού τομέα ως βασικό πυλώνα του Vision 2030. ”