Η Σιγκαπούρη έχει χαλαρώσει από τις 28 Αυγούστου τις απαιτήσεις εισόδου για τους επισκέπτες στην πόλη-κράτος που δεν έχουν εμβολιαστεί. Δεν θα υπόκεινται πλέον σε αρχική επταήμερη καραντίνα SHN (Ειδοποίηση παραμονής στο σπίτι) ή σε δοκιμασία PCR μετά την καραντίνα.

Ακόμη και αν οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες εξαιρούνταν από το τεστ πριν από την αναχώρηση έως τον Απρίλιο, όσοι πηγαίνουν στη Σιγκαπούρη πρέπει να κάνουν ένα τεστ εντός δύο ημερών από την αναχώρηση.

Επιπλέον, από τις 29 Αυγούστου, οι μάσκες δεν θα απαιτούνται πλέον στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους, εκτός από «όταν οι βασικές υπηρεσίες εκτελούνται σε περιορισμένους και γεμάτους χώρους και οι οποίες χρησιμοποιούνται τακτικά από ευάλωτα άτομα».

Όλα αυτά που αναφέρονται παραπάνω υποδηλώνουν ότι εξακολουθούν να απαιτούνται μάσκες σε όλες τις διαδρομές MRT/LRT και δημόσιας λεωφορείων στη Σιγκαπούρη και σε εσωτερικές εγκαταστάσεις δημόσιας συγκοινωνίας, όπως κόμβους λεωφορείων και πλατφόρμες MRT.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η British Airways ανέφερε επίσης ότι στις 30 Οκτωβρίου 2022, οι πτήσεις BA11 και BA12, το δεύτερο καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Λονδίνου και Σιγκαπούρης, θα ξαναρχίσουν για τα χειμερινά δρομολόγια του 2022.