Ο διοργανωτής παγκόσμιων συναντήσεων και εμπορικών εκθέσεων IBTM επέλεξε τη Σιγκαπούρη ως τον τόπο για την εναρκτήρια IBTM Asia Pacific. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2022 στο Marina Bay Sands. Είναι η αδελφή εκδήλωση του IBTM World και της IBTM Americas και θα συνδυαστεί με την πρώτη έκδοση του Singapore MICE Forum (SMF) X IBTM APAC, σε συνεργασία με την Ένωση Οργανωτών & Προμηθευτών Συνεδρίων & Εκθέσεων της Σιγκαπούρης (SACEOS). Το φόρουμ θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η έναρξη της εναρκτήριας εκδήλωσης IBTM Asia Pacific σηματοδοτεί την προοδευτική επιστροφή των διεθνών εκδηλώσεων στη Σιγκαπούρη και την αναβίωση της βιομηχανίας MICE.

Η Σιγκαπούρη είναι ένας βασικός κόμβος MICE και ιδανική τοποθεσία για την εκδήλωση λόγω της ζωντανής επιχειρηματικής κουλτούρας, της εξαιρετικής υποδομής και της εξαιρετικής πορείας στην παροχή παρόμοιων εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας.

Πριν από την πανδημία, η αγορά συνεδριάσεων, κινήτρων, συνεδρίων και εκθέσεων (MICE) της Σιγκαπούρης έφτασε τα 2.523,4 εκατομμύρια δολάρια το 2018 και αναμένεται να φτάσει σε αγοραία αξία 5.214,9 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του 2027, σημειώνοντας σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR ) 8,4%.

Το θεματικό «Make Every Connection Count» Το IBTM Asia Pacific 2022 θα καλωσορίσει εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες, καθώς και προεπιλεγμένους αγοραστές και επισκέπτες που φιλοξενούνται.

Ο διευθυντής εκδηλώσεων της IBTM Asia Pacific, Michael Jones, σχολίασε: «Τώρα περισσότερο από ποτέ, το να μετράει κάθε σύνδεση είναι κρίσιμης σημασίας για τους επαγγελματίες των εκδηλώσεων, καθώς μαζί ανακατασκευάζουμε τον κλάδο μας».