Το Γραφείο Συνεδρίων και Εκθέσεων της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε δύο έργα που εστιάζουν σε υπηρεσίες ψηφιακής τεχνολογίας MICE και σε πρότυπα ασφάλειας υγείας.

Το πρώτο που ονομάζεται ” Virtual Meeting Space” (VMS) θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες της MICE να εκτελούν διαδικτυακές επιχειρηματικές εκδηλώσεις και να επαναπροσδιορίζουν τους υπαλλήλους τους μέσω εικονικών πλατφορμών.

Το δεύτερο που ονομάζεται « Απλοί τρόποι πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19 στις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις σας », προσφέρει στους ιδιοκτήτες και τους χειριστές του χώρου MICE ένα κίνητρο για την αναβάθμιση των προτύπων ασφάλειας και υγείας. Τα δύο έργα ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές διαταραχές που προκαλούνται από το COVID-19 και τα μέτρα κλειδώματος παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Chiruit Isarangkun Na Ayuthaya, Πρόεδρο του TCEB , η πανδημία COVID-19 προκάλεσε την αναβολή και την ακύρωση των εκδηλώσεων MICE παγκοσμίως. Μέσα σε δύσκολους καιρούς, διαδικτυακές ή εικονικές πλατφόρμες έχουν γίνει εναλλακτική λύση για εκδηλώσεις που μπορούν να διασφαλίσουν τη συνέχεια της επιχείρησης.

Οι επιχειρηματίες της Ταϊλάνδης πρέπει να προσαρμοστούν σε τέτοιες επιχειρηματικές πλατφόρμες. Από την άποψη αυτή, η TCEB έχει σχεδιάσει δύο βασικά έργα.

Το πρώτο – «Εικονικός χώρος συσκέψεων» (VMS) – στοχεύει στο να δώσει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες της Ταϊλάνδης MICE να συνεχίσουν να λειτουργούν την επιχείρησή τους και να επαναπροσδιορίσουν τους υπαλλήλους τους.

 

Για το δεύτερο έργο, «Απλοί τρόποι πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19 στις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις σας», στοχεύει να βοηθήσει τους χειριστές των χώρων MICE να αναβαθμίσουν το πρότυπο ασφάλειας των εγκαταστάσεων τους ».

Η TCEB θα παρέχει επιδότηση 30.000-μπατ για κάθε χώρο MICE για τη διαμόρφωση και την εφαρμογή μέτρων ελέγχου και πρόληψης COVID-19, όπως ορίζονται από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Παραδείγματα αυτών των μέτρων περιλαμβάνουν τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος πριν από τη συμμετοχή, τον έλεγχο του ιστορικού ταξιδιού ενός αντιπροσώπου, την προετοιμασία οδηγιών πλύσης χεριών και την παροχή απολυμαντικών με βάση το αλκοόλ και την πρακτική της κοινωνικής απόστασης. Αυτό το έργο στοχεύει να εξοπλίσει τους χώρους με τα βελτιωμένα πρότυπα υγείας και ασφάλειας που θα απαιτούν οι πελάτες.