Η Ταϊλάνδη θα φιλοξενήσει το πρώτο πλούσιο ταξιδιωτικό γεγονός Amour Asia Pacific 2018 από 14-17 Φεβρουαρίου του 2018 στο Marriott Marquis Queen’s Park προκειμένου να ενισχύσει τη φήμη της ως κορυφαίο προορισμό για ερωτευμένους και γάμους.
Το 2016 η Ταϊλάνδη προσέλκυσε 1,1 εκατομμύριο  αντιπροσωπεύοντας το 3,37% όλων των διεθνών επισκεπτών και δημιουργώντας 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια στην οικονομία της.

Το Amour Asia Pacific 2018 θα προσφέρει μεγάλη γκάμα προιόντων και υπηρεσιών για τους ερωτευμένους ταξιδιώτες, μιας και ο τομέας αυτός ανεβαίνει δυναμικά.

Τη διοργάνωση του γεγονότος έχει αναλάβει η Big Worldwide Limited, ένας κορυφαίος διεθνής χορηγός τουρισμού πίσω από μεγάλες  διοργανώσεις. 

Το Amour Asia Pacific 2018 θα καλωσορίσει 77 αναγνωρισμένους προμηθευτές συμπεριλαμβανομένων διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων και γραφείων οργάνωσης γάμων.

Επίσης, η έκθεση θα περιλαμβάνει 84 εκθέτες με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και καταλύματα από όλη την Ασία, συμπεριλαμβανομένων και 15 από την Ταϊλάνδη όπως :

το Destination Asia, το Siam Bangkok, το Conrad Koh Samui, το Rayavadee Krabi, το KeemalaPhuket, το Amanpuri Phuket, το Trisara Phuket , το Belmond Napasai Koh Samui, το Four Seasons Resorts της Ταϊλάνδης, το St Regis Bangkok, το Marriott Marquis, το Splendid Asia Holidays, το Nikki Beach στο Koh Samui, το Anantara Group και το Como Point Yamu.