Οι αρχές της Ταϊλάνδης επιβεβαίωσαν επίσημα τα ακόλουθα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα εισόδου που ξεκινούν από σήμερα, 1η Φεβρουαρίου 2022.

Το πρόγραμμα TEST & GO καλωσορίζει πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες που ταξιδεύουν από οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο για να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη. Οι ταξιδιώτες πρέπει να περάσουν την πρώτη και την πέμπτη τους νύχτα σε κατάλυμα SHA Extra Plus (SHA++) ενώ περιμένουν το αποτέλεσμα του τεστ COVID-19 (απαιτούνται 2 τεστ RT-PCR με κράτηση και προπληρωμή). Αφού λάβουν αρνητικό τεστ COVID-19, οι ταξιδιώτες είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν οπουδήποτε στην Ταϊλάνδη.

Το Blue Zone Sandbox συνεχίζει να είναι διαθέσιμο και τώρα επεκτείνεται σε Chonburi και Trat. Οι επισκέπτες πρέπει να ταξιδέψουν σε έναν από τους προορισμούς Sandbox (που ονομάζονται συλλογικά Blue Zone) και να περάσουν 7 ημέρες εκεί πριν φύγουν σε άλλα μέρη της Ταϊλάνδης.

Το Happy Quarantine καλωσορίζει όλους σε όλο τον κόσμο που δεν είναι εμβολιασμένοι/μερικώς εμβολιασμένοι και δεν εντάσσονται στο Test & Go and Living in the Blue Zone για να υποβληθούν στα μέτρα καραντίνας που έχει ορίσει το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης.