Σε hotspot για παγκόσμιους διοργανωτές γάμων έχει εξελιχθεί η Τουρκία και αυτό φαίνεται από τις διαδοχικές εκδηλώσεις που αναλαμβάνει. Πρόκειται για το RSVP και το Εξωτικό Συνέδριο Σχεδιασμού Γάμου (EWPC), που πραγματοποιούνται στην Κωνσταντινούπολη και το Μπόντρουμ αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, από τις 2 έως τις 5 Απριλίου 2024, η Κωνσταντινούπολη φιλοξένησε το RSVP, ένα από τα βασικά συμπόσια για τον σχεδιασμό πολυτελών γάμων και εκδηλώσεων. Αυτή η εκδήλωση συγκέντρωσε 200 κορυφαίους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν τους εξαιρετικούς χώρους της Κωνσταντινούπολης. Η συγκέντρωση ήταν αξιοσημείωτη για τη συμμετοχή μερικών από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου.

Μετά από αυτό, η Αλικαρνασσός υποδέχθηκε το 13ο EWPC από τις 22 έως τις 24 Απριλίου. Ως σημαντικό γεγονός στον τομέα του σχεδιασμού γάμου, αυτό το συνέδριο συγκέντρωσε 400 επαγγελματίες από 70 χώρες σε ένα από τα πιο αγαπημένα θέρετρα της Τουρκίας. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον σχεδιασμό γάμου.

Αναγνωρισμένη ως ο «Αγαπημένος προορισμός» για τον γαμήλιο τουρισμό, η Τουρκία προσελκύει ζευγάρια με το μείγμα των ανατολικών παραδόσεων και της δυτικής νεωτερικότητας, την ποικιλία της κουζίνας και τις εκτενείς αγορές.

Εμβληματικές τοποθεσίες όπως η Κωνσταντινούπολη, η Αλικαρνασσός, η Αττάλεια, η Καππαδοκία, είναι κορυφαίες επιλογές για πολυτελείς γάμους, προσφέροντας μια ποικιλία εκλεπτυσμένων επιλογών, από καταλύματα μέχρι φαγητό, όλα διαχειριζόμενα από εξειδικευμένους επαγγελματίες.