Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Χάγη στόχο έχει να γίνει κέντρο αριστείας για το σχεδιασμό εκδηλώσεων.
Για να καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του σχεδιασμού εκδηλώσεων, το Γραφείο Συνεδρίων της Χάγης (Hague Convention Bureau) ανακοίνωσε σύμπραξη με την Event Design Collective και το Postillion Hotel and Convention Center Den Haag.

Μέσω της σύμπραξης, οι διοργανωτές που κάνουν κράτηση στη Χάγη για MICE θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη από τα Event Design και Postillion Hotel and Convention Center Den Haag.
Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε στο IMEX στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Η εκπαίδευση θα είναι διαδικτυακά ή δια ζώσης στους πελάτες. Η προσωπική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο Postillion Hotel and Convention Center Den Haag, το οποίο διαθέτει το μοναδικό Εργαστήριο Σχεδιασμού Εκδηλώσεων στην Ευρώπη (το δεύτερο στον κόσμο εκτός των ΗΠΑ).

Για όσους λαμβάνουν διαδικτυακή εκπαίδευση, έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που θα αντικατοπτρίζει την εμφάνιση και την αίσθηση της Χάγης, ώστε να προσελκύσει τους συμμετέχοντες και να κάνει την εμπειρία καθηλωτική.

«Σύμπραξη σαν αυτή αντιπροσωπεύει το μέλλον των σχέσεων προορισμού, τόπου διεξαγωγής και διοργανωτών, επισημαίνει ο Bas Schot, επικεφαλής του Hague Convention Bureau.

Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους υποστήριξης και ενημέρωσης των πελατών μας, βοηθώντας τους να κάνουν τις εκδηλώσεις τους πραγματικά επιτυχημένες για όλους τους εμπλεκόμενους.

Οι εκδηλώσεις είναι ισχυρά εργαλεία, με τα οποία είμαστε πραγματικά παθιασμένοι, Και θέλουμε να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες. Αυτή η συνεργασία θα βελτιώσει τις δυνατότητές του τομέα MICE στη Χάγη».