Η δεύτερη Brand Travel Week της Ευρώπης θα φέρει τους μεγαλύτερους “παίκτες” στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές ταξιδιωτικές βιομηχανίες μαζί σε επιλεγμένους χώρους το 2020.

Το Brand Travel Week της Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λονδίνου County Hall. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει για εκθέτες και τους αγοραστές.

“Το Brand Travel Week της Ευρώπης έχει βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο η αμερικανική ταξιδιωτική κοινότητα ασχολείται με την ευρωπαϊκή αγορά, προάγοντας πιο αυθεντικές συνδέσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους εκθέτες και τους αγοραστές ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία το 2020”, δήλωσε ο Tom Garzilli, Υπεύθυνος Μάρκετινγ της Brand USA.

Η εκδήλωση του 2020 θα προσφέρει συναντήσεις B2B μεταξύ των εκπροσώπων των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων αγοραστών, μια συναρπαστική σειρά από εξαιρετικά γεγονότα που θα εκπαιδεύσουν και θα ψυχαγωγήσουν τους συμμετέχοντες.

“Η Ευρώπη είναι από καιρό μια ζωτικής σημασίας αγορά για τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Brand USA Travel Week Europe είναι μια σαφής απόδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας να οδηγούμε τον εισερχόμενο τουρισμό. Η πρωτοβουλία αυτή τοποθετεί τις ΗΠΑ στους κορυφαίους προορισμούς “, πρόσθεσε ο Christopher L. Thompson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Brand USA.