Σύνταξη: tourismtoday.gr

Νέο ξενοδοχείο της επωνυμίας Handwritten Collection, ανοίγει στην Κωνσταντινούπολη η Accor,  σε συνεργασία με την Levni Hotels.

Το Levni Hotel Istanbul Handwritten Collection σηματοδοτεί το ντεμπούτο της συλλογής και της Accor όχι μόνο στην Τουρκία αλλά σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, φέρνοντας μια νέα προοπτική στις προσφορές luxury ξενοδοχείων της περιοχής.

Η ιδέα της Handwritten Collection της Accor εστιάζει στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών φιλοξενίας, καλύπτοντας την αυξανόμενη ζήτηση για πιο οικείες και μοναδικές εμπειρίες επισκεπτών.

Το Levni Hotel Istanbul, που που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής χερσονήσου, με διάσημα αξιοθέατα όπως η Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί σε μικρή απόσταση με τα πόδια, αγκαλιάζει αυτήν την ξεχωριστή προσέγγιση.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου τιμά την κληρονομιά του Οθωμανού ζωγράφου Abdülcelil Levni, γνωστού για τις ζωντανές του απεικονίσεις της οθωμανικής ζωής, οι οποίες αντικατοπτρίζονται σε όλο το εσωτερικό του ξενοδοχείου.
Αυτός ο συνδυασμός παραδοσιακών οθωμανικών μοτίβων με σύγχρονη κομψότητα προσφέρει στους επισκέπτες μια πολιτιστικά καθηλωτική εμπειρία.

Με 72 δωμάτια σε στιλ αρ ντεκό, το καθένα διακοσμημένο προσεκτικά με κομμάτια από διάσημους Τούρκους καλλιτέχνες, το ξενοδοχείο συνδυάζει άψογα την κομψότητα και την τέχνη. Από το λόμπι μέχρι τα εστιατόρια, κάθε χώρος έχει επιμεληθεί προσεκτικά και αποπνέει ατμόσφαιρα γαλήνης και φινέτσας.