Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο όμιλος Accor, επεκτείνει το αποτύπωμα του στη Σαουδική Αραβία με την υπογραφή του Rixos Obhur Jeddah. Πρόκειται για το πρώτο ακινήτου της Rixos στο βασίλειο.

Ο όμιλος συνεργάζεται με την Dur Hospitality για να διαχειριστεί το νέο πολυτελές θέρετρο. Θα αναβαθμίσει και θα αναδιαμορφώσει το Makarem Annakheel Village. Και θα το μετατρέψει σε ένα πλήρες τουριστικό θέρετρο με ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, ανέφερε η Accor.

Το Rixos Obhur Jeddah θα γίνει το πρώτο πολυτελές ολοκληρωμένο θέρετρο στη Τζέντα. Ειδικά σχεδιασμένο θα συμβαδίζει με την αυξανόμενη ζήτηση από επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την αληθινή πολυτέλεια. Απολαμβάνοντας υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, καθώς και μια σειρά από εξαιρετικές και αξέχαστες δραστηριότητες αναψυχής.

Σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία στην καρδιά του κόλπου Obhur της Τζέντα στην Ερυθρά Θάλασσα, το Rixos Obhur Jeddah θα διαθέτει ιδιωτική παραλία και 247 οικιστικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 174 δωματίων και 73 βίλες με σαλόνι Club Prive. Ένα κεντρικό εστιατόριο με εξαιρετική κουζίνα, σαλόνι, μπαρ και δύο εξειδικευμένα παραλιακά εστιατόρια.

Η Accor λειτουργεί επί του παρόντος 39 ακίνητα (14.301 κλειδιά) στη Σαουδική Αραβία, με 40 ακίνητα (10.803 κλειδιά) στα σκαριά.