Το χαρτοφυλάκιό της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη επεκτείνει περαιτέρω η Accor, με το άνοιγμα του Pullman Resort & Residences Bar Montenegro Μαυροβούνιο, στα τέλη του 2025.

Σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, το 11όροφο ξενοδοχείο προσφέρει θέα στην Αδριατική Θάλασσα. Το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο λιμάνι Μπαρ θα είναι μέρος ενός θέρετρου που θα αποτελείται από επώνυμες κατοικίες.

Το Pullman Resort & Residences Bar Montenegro θα προσφέρει 165 δωμάτια, 244 κατοικίες, πισίνες SPA, αίθουσες μασάζ και αναψυχής, γυμναστήριο και πισίνα δίπλα στην παραλία με θερμαινόμενο θαλασσινό νερό.

Η προσφορά F&B του καταλύματος θα αποτελείται από ένα εστιατόριο με lobby bar, ένα αθλητικό μπαρ για τους κατοίκους, το υπαίθριο Terrace Sky Bar, το Spa Bar και το Pools & Waterside Bar. Για σεμινάρια και εκδηλώσεις, το θέρετρο θα διαθέτει  αίθουσα χορού και τρεις αίθουσες συσκέψεων.

Το άνοιγμα του Pullman Resort & Residences Bar Montenegro σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά έργα στο Μαυροβούνιο.