Η Accor έχει γίνει επίσημος συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, ο κολοσσός των ξενοδοχείων θα προσφέρει υπηρεσίες σε αθλητές και μέσα ενημέρωσης στα αντίστοιχα χωριά τους.

Ο πρόεδρος του Παρισιού 2024, Tony Estanguet, και ο διευθύνων σύμβουλος της Accor, Sébastien Bazin, επιβεβαίωσαν τη συνεργασία νωρίτερα στη Σύνοδο Κορυφής του Destination France. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Bazin δήλωσε: «Μοιραζόμαστε πολλές αξίες με το Παρίσι 2024, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας της συνεργασίας, των ασυμβίβαστων υψηλών προδιαγραφών, της γενναιοδωρίας στην παγκόσμια σκηνή. Η Accor είναι περήφανη που συνεργάζεται με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, όταν αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο θα έρθουν στη Γαλλία για να δουν τι έχουμε να προσφέρουμε».

«Οι υπάλληλοι και οι ομάδες μας κάνουν ήδη όλα τα στάδια για να δείξουν στον κόσμο τι σημαίνει φιλοξενία στη Γαλλία και να προσφέρουν σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία και διαμονή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη. Το Παρίσι φιλοξενεί τους Αγώνες και θα είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους », πρόσθεσε.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος θα αξιοποιήσει επίσης την επιχειρησιακή του εμπειρία σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα παρέχοντας μια καινοτόμο ψηφιακή πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων για το Παρίσι 2024. Η πλατφόρμα, που παρέχεται από τη ResaEvents, θυγατρική του ομίλου Accor, θα καλύψει ολόκληρη τη γαλλική ξενοδοχειακή αγορά γύρω από τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς χώρους για να διευκολύνετε την κράτηση δωματίων σε ξενοδοχεία.

Η Accor υπέγραψε επίσης πρόσφατα μια συνεργασία με τις αρχές του Κατάρ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022.