Ο όμιλος φιλοξενίας Accor ανακοίνωσε ότι το Hotel Belmont Vancouver εντάσσεται στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων και θέρετρων του Ομίλου ως το πρώτο καναδικό ακίνητο στη συλλογή ξενοδοχείων MGallery .

Βρίσκεται στο επίκεντρο της περιοχής ψυχαγωγίας του Βανκούβερ,είναι ένας πολιτιστικός και καλλιτεχνικός σύνδεσμος τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες, καθιστώντας το Hotel Belmont Vancouver ιδανικό για την ιστορική συλλογή μεμονωμένων, μπουτίκ ξενοδοχείων της MGallery.

Το Hotel Belmont Vancouver – MGallery Hotel Collection σηματοδοτεί την πρώτη εισβολή της μάρκας στην καναδική αγορά, ενώνοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερες από 100 μοναδικές διευθύνσεις, τώρα σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργήθηκε το 2008, η MGallery μοιράζεται ένα νέο όραμα διαμονής: την πολυτέλεια να βιώνεις νέα συναισθήματα και αισθήσεις. Σήμερα αυτή η φιλοδοξία αντανακλάται σε μια συλλογή από ξεχωριστά ξενοδοχεία που επιλέχθηκαν για τον αξέχαστο χαρακτήρα τους, που προορίζονται για όσους τροφοδοτούνται από το πάθος, την περιέργεια και το ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω τους.

Από τα περισσότερα από 234 έπιπλα Second Empire που εκτίθενται στο Grand Hôtel Beauvau στη Μασσαλία της Γαλλίας , κάθε MGallery έχει το δικό της ξεχωριστό σχέδιο και ιστορία να πει.

Ως μέρος της συλλογής ξενοδοχείων MGallery, το Hotel Belmont Vancouver θα διατηρήσει τη μοναδική του προσωπικότητα και τον εξατομικευμένο σχεδιασμό του, ενώ θα διαθέτει επίσης μερικούς από τους δείκτες της μάρκας MGallery, όπως την αισθησιακή μίξη και την έντεχνη αφήγηση. Με την ένταξη στην Accor, το Hotel Belmont Vancouver – MGallery Hotel Collection γίνεται επίσης μέρος ενός από τα πιο ελκυστικά και ισχυρά προγράμματα επιβράβευσης στον κόσμο, ALL – Accor Live Limitless.

Στην πολυσύχναστη οδό Granville, στην καρδιά της περιοχής ψυχαγωγίας του Βανκούβερ, το Hotel Belmont Vancouver – MGallery εκπέμπει ενέργεια και αγκαλιάζει την καινοτομία, την τοπική τέχνη και τη μουσική. Το 5όροφο boutique ιδιοκτησία 82 δωματίων διαθέτει ρετρό-μοντέρνο ντιζάιν, πολυτελή φινιρίσματα και επιμελημένη τέχνη σε όλους τους χώρους.

Με μια ιστορική κληρονομιά που χρονολογείται από το 1912, το Hotel Belmont Vancouver έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του κέντρου του Βανκούβερ για περισσότερα από 100 χρόνια. Το ξενοδοχείο έχει ένα λαμπερό παρελθόν, διάσημο στην πόλη για τη φιλοξενία πολλών ερμηνευτών όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του νεαρού τραγουδιστή Michael Bublé στην αρχή της καριέρας του στο τραγούδι.

Το Hotel Belmont Vancouver ολοκλήρωσε μια εκτεταμένη ανακαίνιση το 2019, συνδυάζοντας ιστορία και νεωτερισμό.

Το σαλόνι στο Hotel Belmont Vancouver – MGallery λειτουργεί ως το lounge του εστιατορίου του καταλύματος με πλήρεις υπηρεσίες. Το Den and The Kitchen χρησιμεύουν ως ιδιωτικοί χώροι για μικρές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Η MGallery Hotel Collection είναι έτοιμη για ανάπτυξη με περισσότερα από 50 ξενοδοχεία σε διαφορετικά στάδια, εκ των οποίων περισσότερα από 30 αναμένεται να ανοίξουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.