Η Accor και η Groups360 ανακοίνωσαν τη διεθνή κυκλοφορία του GroupSync, της τεχνολογικής λύσης της Groups360 που βασίζεται στο cloud για συναντήσεις και εκδηλώσεις, για να παρέχει άμεσες διαδικτυακές κρατήσεις για ομάδες, απλοποιημένη διαδικασία RFP και λύσεις στέγασης στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της Accor.

Tο GroupSync θα γίνει ο νέος κινητήρας που θα τροφοδοτήσει την τρέχουσα διαδικασία ψηφιακής υποβολής προσφορών στον ιστότοπο της ιδιωτικής ετικέτας της Accor, το meeting.accor.com, πριν από το τέλος του 2021.

Η έναρξη της Accor του GroupSync Engage, η οποία θα είναι ζωντανή στις αρχές του 2022, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της μάρκας να προσφέρει στους πελάτες άμεση κράτηση χώρου συναντήσεων απευθείας από τον ιστότοπο του ξενοδοχείου, με σχέδια να ενσωματώσει επίσης την άμεση κράτηση ομαδικών δωματίων τους επόμενους μήνες.

“Το GroupSync Engage θα δώσει τη δυνατότητα στην Accor να εξυπηρετεί καλύτερα τις παγκόσμιες αγορές της, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να κάνουν κράτηση όχι μόνο για χώρους συσκέψεων αλλά και για ομάδες ομάδων, F&B και οπτικοακουστικές υπηρεσίες στην ίδια διαδικτυακή συναλλαγή”, δήλωσε ο Kemp Gallineau, CEO του Groups360 .

«Δεδομένου ότι η Accor είναι μια παγκόσμια μάρκα με σημαντικό αριθμό ιδιοκτησιών εκτός των ΗΠΑ, η εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας άμεσων ομαδικών κρατήσεων θα επιταχύνει την υιοθέτησή της σε όλο τον κόσμο».

Η Accor θα προσφέρει την άμεση λύση online κρατήσεων για ομαδικά δωμάτια στο GroupSync στις περισσότερες από τις 5.200 ιδιοκτησίες τους παγκοσμίως. Οι ιδιότητες Accor παρουσιάζονται επίσης στο GroupSync Marketplace για βελτιστοποιημένους ψηφιακούς RFP και άμεσες ομαδικές κρατήσεις.