Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Accor παρουσιάζει την Emblems Collection, ένα μοναδικό παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο από boutique ξενοδοχεία και πολυτελή θέρετρα.

Η Emblems Collection λανσάρεται με το εμβληματικό ξενοδοχείο Guiyang Art Center Hotel, Emblems Collection στην επαρχία Guizhou της Κίνας, που αναμένεται να ανοίξει τον Δεκέμβριο του 2022.
Η μάρκα πολυτελείας αναμένεται να αυξηθεί σε 60 ακίνητα σε όλο τον κόσμο έως το 2030.

Με την Emblems Collection, η Accor διευρύνει το αποτύπωμα της στον χώρο των εμπορικών σημάτων της συλλογής.
Θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία με μια άλλη μάρκα του Ομίλου. Την MGallery Hotel Collection, ένα χαρτοφυλάκιο που αριθμεί πλέον περισσότερα από 100 boutique ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Με μια παρόμοια προσέγγιση ελεύθερου πνεύματος, αλλά επικεντρωμένη στην πολυτελή κατηγορία, η Emblems Collection θα διαθέτει μοναδικά ξενοδοχεία που είναι εμβληματικά, λόγω της ιστορίας τους, των σχεδιαστών ή των προορισμών τους.

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία των ξενοδοχείων της μάρκας θα περιλαμβάνουν πολυτελές περιβάλλον. Τα θέρετρα που εντάσσονται στη συλλογή Emblems θα εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες:

  • Emblems Collection Heritage: Ξενοδοχεία που αποτελούν ορόσημα ενός προορισμού.
  • Emblems Collection Retreat: Θέρετρα κατά μήκος παραλιών, σε εξοχή ή φωλιασμένα στα βουνά.
  • Emblems Collection Signature: Ξενοδοχεία με ντιζάιν και την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών.

Η μάρκα Emblems Collection έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες ανεξάρτητων και ιδιοκτητών boutique ξενοδοχείων.

Μάρκα σχεδιασμένη για ανεξάρτητους ξενοδόχους

Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την πολυτέλεια του καταλύματος τους και να δώσουν ώθηση στο παγκόσμιο προφίλ τους, τα πρότυπα μάρκας ξενοδοχείων της συλλογής είναι ευέλικτα και εύκολα προσβάσιμα. Με ευκαιρίες να υπογράψουν συμφωνίες franchise με την πολυτελής επωνυμία Accor που προσφέρει αυτήν την επιλογή.