Τη στρατηγική συνεργασία με την IDeaS, κορυφαίο πάροχο λογισμικού και υπηρεσιών βελτιστοποίησης εσόδων από τη φιλοξενία, ανακοίνωσε η Accor.

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, η Accor επέλεξε την IDeaS ως παγκόσμιο πάροχο λογισμικού διαχείρισης εσόδων (RMS).

Σε αυτή τη συνεργασία, η Accor και η IDeaS θα αναπτύξουν μια προσαρμοσμένη σουίτα προηγμένων λύσεων διαχείρισης εσόδων, με στόχο να φέρει επανάσταση στην εμπορική στρατηγική της Accor για την προώθηση της αριστείας εσόδων, τη βελτίωση του RevPAR και την τόνωση της ανάπτυξης του δείκτη παραγωγής εσόδων (RGI) για ξενοδοχεία, ιδιοκτήτες ακινήτων και διαχειριστές.

Η συνεργασία μεταξύ IDeaS και Accor εισάγει μια σειρά από λύσεις IDeaS προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου επωνυμιών της Accor, ευθυγραμμίζοντας τις μετασχηματιστικές δυνατότητες με συγκεκριμένες απαιτήσεις των ξενοδόχων.

Τα βασικά οφέλη αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνουν την αποδεδειγμένη ανάπτυξη των RevPAR και RGI, προσαρμοσμένες λύσεις εσόδων που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την τεχνογνωσία και τις οικονομικές αποδόσεις σε όλο το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της Accor και τη συνεχή υποστήριξη για μελλοντική ανάπτυξη και καινοτομία.