Η Accor συνέχισε την ταχεία επέκτασή της στις Φιλιππίνες με την υπογραφή του South Palms Resort Panglao Bohol – MGallery, ένα τοπικά εμπνευσμένο θέρετρο πέντε αστέρων στο ειδυλλιακό νησί Panglao που θα εισαγάγει τη μοναδική κληρονομιά και τις αξίες της κοινότητας αυτού του αναδυόμενου προορισμού σε επισκέπτες από όλα τα σε όλο τον κόσμο.

Το θέρετρο ενώνεται με έναν ισχυρό αγωγό 16 δεσμευμένων έργων σε όλη τη χώρα και θα γίνει το πρώτο ακίνητο σε στυλ θερέτρου για την MGallery στις Φιλιππίνες.

Προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του το 2024, το South Palms Resort Panglao Bohol – MGallery 188 κλειδιών θα βρίσκεται περιτριγυρισμένο από φοίνικες και θέα στη μαλακή άμμο της νότιας ακτής του Panglao.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό τοπίο και να εξερευνήσουν την πολιτιστική γοητεία και τα φυσικά θαύματα του νησιού, όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις στις τιρκουάζ θάλασσες.

Όταν οι επισκέπτες δεν εξερευνούν το νησί ή το γειτονικό Bohol, θα μπορούν να δειπνήσουν σε τέσσερα εστιατόρια, να δροσιστούν στην πισίνα, να πιουν αναψυκτικά στο μπαρ της πισίνας, να ασκηθούν σε ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο ή να απολαύσουν καταπραϋντικές θεραπείες στο σπα.

Μια αίθουσα χορού και οι αίθουσες συσκέψεων θα προσφέρουν επίσης συναρπαστικές ευκαιρίες για πρωτότυπες εταιρικές εκδηλώσεις εκτός πόλης και ονειρεμένους γάμους.

Το South Palms Resort Panglao Bohol – MGallery αναπτύσσεται από τον Όμιλο Εταιρειών Alturas (AGC) με την υποστήριξη του Bill Barnett, Διευθύνοντος Συμβούλου της ασιατικής εταιρείας συμβούλων φιλοξενίας C9 Hotelworks.

Η AGC είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με βαθιά συναισθηματική σύνδεση με το Bohol και το Panglao. Το θέρετρο θα συνδυάσει τις διαχρονικές ιστορίες της οικογένειας και της λαογραφίας σε κάθε πτυχή της εμπειρίας του επισκέπτη.

Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή προσέγγιση σχεδιασμού «προσαρμοστικής επαναχρησιμοποίησης», το έργο θα αγκαλιάσει την ιστορία του προορισμού επαναχρησιμοποιώντας υλικά από κατοικίες χωριών σε κάθε δωμάτιο. Αυτά τα υλικά περιλαμβάνουν ξύλινους τοίχους και αντικείμενα που αφηγούνται την ιστορία των ντόπιων τεχνιτών. Αυτή η εμπνευσμένη ιδέα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις αξίες της MGallery, της μοναδικής παγκόσμιας συλλογής ξενοδοχείων της Accor.

«Το South Palms Resort Panglao Bohol – MGallery είναι ένα θέρετρο που προσθέτει έναν ακόμη εξαιρετικό προορισμό στην επεκτεινόμενη παρουσία μας στη Νοτιοανατολική Ασία, ενώνοντας την ακμάζουσα συλλογή μας από αξέχαστα ξενοδοχεία και θέρετρα γεμάτα χαρακτήρα και γοητεία. Το Panglao είναι ένας νησιωτικός παράδεισος που υπόσχεται τον τέλειο συνδυασμό απαλών, αμμωδών παραλιών, αστραφτερών θαλασσών και πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ενθαρρύνοντας περισσότερους ταξιδιώτες με παγκόσμια σκέψη να ζήσουν τις απολαύσεις του και συνδέοντάς τους με τις απολαύσεις των τοπικών γειτονιών.

Το άνοιγμα του διεθνούς αεροδρομίου Bohol-Panglao το 2018 επέτρεψε σε αυτό το εξωτικό νησί να εγκαινιάσει μια συναρπαστική νέα εποχή ταξιδιών και τουρισμού, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της τάσης. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους συνεργάτες μας στην AGC για να δώσουμε ζωή σε αυτό το συναρπαστικό, τοπικά εμπνευσμένο έργο», δήλωσε ο Maud Bailly, Διευθύνων Σύμβουλος των Sofitel, Sofitel Legend, MGallery και Emblems.

Το South Palms Resort Panglao Bohol – MGallery θα περιβάλλεται από εκτεταμένες εγκαταστάσεις αναψυχής και MICE χάρη στο Panglao Shores, τον ολοκαίνουργιο προορισμό ζωής της AGC που θα διαθέτει ένα εμπορικό κέντρο, κατοικίες και ξενοδοχεία, νυχτερινή αγορά, χώρους ζωντανών παραστάσεων, εστιατόρια, μπαρ και κήπους . Αναπτύχθηκε από την αρχή με οδηγό τη βιωσιμότητα και σε συνεννόηση με τοπικούς τεχνίτες, πωλητές, αγρότες και αλιευτικές κοινότητες, η μελλοντική ανάπτυξη έχει σχεδιαστεί για να ωφελήσει το νησί για πολλές επόμενες γενιές.

Το South Palms Resort Panglao Bohol – MGallery απέχει λιγότερο από 10 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο Bohol-Panglao, το οποίο προσφέρει απευθείας πτήσεις από και προς τη Μανίλα και άλλες πόλεις των Φιλιππίνων, με δυνατότητα για διεθνείς πτήσεις στο μέλλον.

Η Accor είναι ο κορυφαίος διεθνής ξενοδοχειακός φορέας στις Φιλιππίνες με δέκα ξενοδοχεία, θέρετρα και επώνυμες κατοικίες που λειτουργούν επί του παρόντος και έναν δεσμευμένο αγωγό 16 ξενοδοχείων που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Το South Palms Resort Panglao Bohol – MGallery είναι το δεύτερο επώνυμο ακίνητο της MGallery στις Φιλιππίνες, που ενώνεται με το Admiral Hotel Manila – MGallery.