Η Accor και η Hezun Hotel Inc. ανακοίνωσαν πρόσφατα την υπογραφή του πρώτου ξενοδοχείου MGallery στην Ταϊπέι. Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο 100+ δωματίων που σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Philippe Starck το 2016.

Το ξενοδοχείο 13 ορόφων θα υποβληθεί σε ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις, ενώ θα προσαρμοστεί στα περιβαλλοντικά πρότυπα της Accor, σε τομείς όπως η μείωση των πλαστικών, η σπατάλη τροφίμων και η ενεργειακή απόδοση. Οι επισκέπτες που φτάνουν στο MGallery στην Ταϊπέι θα ανακαλύψουν ένα μοντέρνο αστικό καταφύγιο μέσα στην ενέργεια της επιχειρηματικής περιοχής στο κέντρο της πόλης.

Το νέο MGallery στην Ταϊπέι θα δελεάσει τους περίεργους ταξιδιώτες που λαχταρούν να ζήσουν κάτι ασυνήθιστο. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τα κοντινά αξιοθέατα Taipei 101, Taipei Arena και Raohe Night Market.

Το νέο MGallery στην Ταϊπέι δεν είναι το πρώτο ξενοδοχείο της Accor που έχει σχέση με τον Philippe Starck. Η επιρροή του σύγχρονου σχεδιαστή βρίσκεται στο TOO Hotel Paris – MGallery και σε πολλά άλλα ξενοδοχεία της Accor, όπως το Le Royal Monceau Raffles Paris. SLS South Beach Μαϊάμι και Mondrian Los Angeles.

Το brand MGallery αντιπροσωπεύει μια αποκλειστική, ταχέως αναπτυσσόμενη συλλογή με περισσότερα από 170 ακίνητα είτε ανοιχτά είτε σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο.