Η επωνυμία παρατεταμένης διαμονής της Accor, Adagio Aparthotel αναμένεται να ανοίξει επτά νέες ιδιοκτησίες το 2024, ως μέρος της συνεχιζόμενης επέκτασής της στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Τα νέα εγκαίνια της Adagio φέτος θα περιλαμβάνουν έξι ακίνητα στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων τρία στη Γαλλία, ένα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ένα στη γερμανική πόλη της Χαϊδελβέργης, καθώς και ένα ακίνητο στην περιοχή Whitechapel του Λονδίνου. Θα υπάρξει επίσης ένα νέο ακίνητο στην Ακτή Ελεφαντοστού στη δυτική Αφρική.

Η επωνυμία ξενοδοχειακών διαμερισμάτων, η οποία είναι κοινοπραξία με την Pierre & Vacances Centre Parcs, σχεδιάζει πέντε έργα ανακαίνισης κατά τη διάρκεια του έτους.

Η συνεχιζόμενη επέκταση του Adagio έρχεται αφού απόλαυσε μια «πολύ ευνοϊκή χρονιά» το 2023, με περισσότερους από 1,7 εκατ. επισκέπτες να διαμένουν στα 130 ακίνητά του, καθώς το ποσοστό πληρότητάς του έφτασε το 79%. Το χαρτοφυλάκιο της Adagio περιλαμβάνει επί του παρόντος 14.626 διαμερίσματα.

Η Adagio στοχεύει σε περαιτέρω επέκταση με στόχο να φτάσει τα 200 ξενοδοχεία διαμερισμάτων το 2028. Η επωνυμία πρόκειται να ανοίξει την πρώτη της κινεζική ιδιοκτησία στο Chengdu Jianyang το 2025.

Παράλληλα, η Adagio θέλει να επωφεληθεί από μια σειρά σημαντικών αθλητικών γεγονότων που πραγματοποιούνται φέτος στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και του τουρνουά ποδοσφαίρου Euro 2024 στη Γερμανία. Δεκαέξι από τα ακίνητα της μάρκας έχουν υπογραφεί από την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων.