Η Sabre Corporation (SABR), ο κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, έχει ανανεώσει τη συμφωνία διανομής της με την Aegean Airlines για να συνεχίσει να παρέχει πλήρες περιεχόμενο μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής Sabre Travel Network (GDS) .

Με την εξασφάλιση της πρόσβασης των ταξιδιωτικών γραφείων στο πλήρες φάσμα περιεχομένου και υπηρεσιών τους στο GDS, η Aegean Airlines ενισχύει την αξία της ταξιδιωτικής αγοράς της Sabre , η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση της εμπορίας και πώλησης αεροπορικών ναύλων σε περισσότερους από 425.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες και χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η ολιστική στρατηγική διανομής τοποθετεί την Sabre ως πάροχο τεχνολογίας που επιτρέπει τόσο άμεσες όσο και έμμεσες διαδρομές και δίνει στους ταξιδιώτες την ελευθερία να αγοράζουν εισιτήρια και βοηθητικά προγράμματα όπου προτιμούν.

Το δίκτυο της περιλαμβάνει τώρα 155 προορισμούς – 33 εσωτερικούς και 122 διεθνείς – σε 44 χώρες, με περισσότερα από 16,5 εκατομμύρια διαθέσιμα καθίσματα.

Η ταξιδιωτική αγορά του Sabre διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εμπορία και την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων, δωματίων ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, σιδηροδρομικών εισιτηρίων και άλλων μορφών ταξιδίων, σε περισσότερους από 425.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες και χιλιάδες εταιρείες που το χρησιμοποιούν για να ψωνίζουν, να κάνουν κράτηση και να διαχειρίζονται ταξίδια.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο, επεξεργάζοντας πάνω από 120 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκτιμώμενα ταξιδιωτικά έξοδα κάθε χρόνο.