Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι επιβάτες της Aer Lingus δεν μπορούν να πάρουν μια δωρεάν αποσκευή βάρους έως 10 κιλά στην καμπίνα του αεροπλάνου, λόγω αλλαγών στους κανόνες αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας.

Η νέα πολιτική αποσκευών ισχύει για πτήσεις στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Και θα εφαρμοστεί για όσους ταξιδεύουν από τις 29 Ιουνίου και μετά.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες που θέλουν να έχουν μαζί τους τις χειραποσκευές τους στην καμπίνα πρέπει τώρα να αγοράσουν επιβίβαση προτεραιότητας από 5,99 ευρώ.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, οι επιβάτες θα εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα να πάρουν μια τσάντα μεταφοράς όχι μεγαλύτερη από 55x40x24 cm ή μια τσάντα φορητού υπολογιστή, στο αεροπλάνο που θα αποθηκευτεί κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Ορισμένοι πελάτες θα εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα να πάρουν μια μεγαλύτερη αποσκευή 10 κιλών στο αεροπλάνο που θα αποθηκευθεί σε ερμάριο χωρίς επιπλέον κόστος.
Συμπεριλαμβανομένων μελών Silver, Platinum και Concierge AerClub. Καθώς και επιβάτες που συνδέονται με υπερατλαντικές πτήσεις και όσοι ταξιδεύουν με βρέφος.