Η Aer Lingus συνεργάστηκε με τις British Airways Holidays για να προσφέρει στους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου πλήρη πακέτα διακοπών με τον αερομεταφορέα της Ιρλανδικής σημαίας.

Οι πελάτες θα μπορούν να κλείσουν πακέτα διακοπών για Μπαρμπάντος, Ορλάντο ή Νέα Υόρκη και να πετάξουν απευθείας από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με την Aer Lingus.

Τα νέα δρομολόγια της Aer Lingus από το Μάντσεστερ περιλαμβάνουν υπηρεσίες προς Μπαρμπάντος από 20 Οκτωβρίου 2021, Νέα Υόρκη JFK από 1 Δεκεμβρίου 2021 και Ορλάντο από 11 Δεκεμβρίου 2021.

Οι παραθεριστές μπορούν να περιηγηθούν και να κάνουν κράτηση πτήσεων, διαμονής και ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω του www.ba.com/aerlingus.

Η Susanne Carberry, Chief Customer Officer της Aer Lingus, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια συνεργασία μεταξύ της Aer Lingus και της British Airways Holidays, προσφέροντας στους παραθεριστές ευκολία στη Βόρεια Αγγλία, όταν κλείνουμε ταξίδια στα νέα μας απευθείας δρομολόγια προς τις ΗΠΑ και Καραϊβικής ».

Οι πελάτες της Aer Lingus θα έχουν επίσης πρόσβαση σε πρόσθετες ευέλικτες επιλογές κράτησης, ως μέρος της υπόσχεσης πελατών της British Airways Holidays, συμπεριλαμβανομένης της εξασφάλισης διακοπών με προκαταβολή από μόλις £ 60pp.