Η Aeroflot έχει παρατείνει την ημερομηνία λήξης για μίλια στο πλαίσιο του προγράμματος συχνών πτήσεων Aeroflot Bonus έως το 2021. Τα μέλη του προγράμματος Aeroflot Bonus που δεν χρησιμοποίησαν τα μίλια τους το 2019 ή το 2020 θα έχουν ένα ακόμη έτος για να τα εξαργυρώσουν.

 

 

Τον Μάρτιο, η Aeroflot επέκτεινε το καθεστώς ελίτ για τα μέλη του προγράμματος συχνών πτήσεων έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2022. Η απόφαση αποσκοπεί στην επιβράβευση της πίστης των πελατών συχνών πτήσεων της Aeroflot που αναγκάζονται να περιορίσουν τα ταξίδια στο τρέχον περιβάλλον.

Το Aeroflot Bonus είναι ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα αφοσίωσης στην περιοχή της Ρωσίας. Επί του παρόντος, το πρόγραμμα έχει περισσότερους από 9 εκατομμύρια συμμετέχοντες. Τα μέλη λαμβάνουν μίλια για πτήσεις της Aeroflot, των θυγατρικών της Rossiya και Aurora, καθώς και των αεροπορικών εταιρειών της συμμαχίας SkyTeam.

Οι συμμετέχοντες συλλέγουν επίσης μίλια αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από συνεργάτες του προγράμματος Aeroflot Bonus.

Τα μίλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν εισιτήρια, να πληρώσουν για αναβαθμίσεις στην κατηγορία υπηρεσιών ή να λάβουν πολλές προσφορές premium από τους συνεργάτες του προγράμματος.