Η Aeromexico θα επαναλάβει τα δρομολόγια προς την Πόλη του Μεξικού από την 1η Απριλίου με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις, χρησιμοποιώντας το αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner. Αναμένεται έτσι, να καλύψει άνω των 9 χιλιάδων θέσεων.

Η Aeromexico δραστηριοποιείται στο Λονδίνο από το 2012. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας από τους σημαντικότερους παγκόσμιους επενδυτές για το Μεξικό και σημαντική πηγή επισκεπτών.

Οι πελάτες που ταξιδεύουν από το Λονδίνο προς την Πόλη του Μεξικού μπορούν να συνδεθούν με περισσότερους από 42 προορισμούς που διαχειρίζεται η αεροπορική εταιρεία εντός της χώρας.

Ο Giancarlo Mulinelli, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων, σχολίασε: “Γιορτάζουμε την επιστροφή μας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί ένα από τα προτιμώμενα δρομολόγια των πελατών μας για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής. Ξαναρχίζουμε τα δρομολόγια με τα καλύτερα αεροπλάνα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να συνδέουμε το Μεξικό με την Ευρώπη προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες και τα υψηλότερα πρωτόκολλα υγιεινής και υγείας”.

Η Aeromexico συνδέει την Ευρώπη με έξι απευθείας δρομολόγια από το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ και το Παρίσι με την Πόλη του Μεξικού. Από τη Μαδρίτη προς τη Γουαδαλαχάρα και το Μοντερέι. Έτσι, η εταιρεία προσθέτει περισσότερες από 330 πτήσεις με προσφορά σχεδόν 90 χιλιάδων θέσεων το μήνα.

Ο εμπορικός διευθυντής της Heathrow, Ross Baker, δήλωσε:  “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Aeromexico πίσω στο Heathrow, ώστε οι επιβάτες μας να μπορούν να επισκεφθούν ξανά τους φανταστικούς προορισμούς που έχει να προσφέρει το Μεξικό.

Με τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών και την επανέναρξη πέντε πτήσεων την εβδομάδα προς την πόλη του Μεξικού, οι επιβάτες έχουν πλέον περισσότερες επιλογές και οι επιχειρήσεις μπορούν να επιστρέψουν στην ανάπτυξη ισχυρότερων εμπορικών δεσμών με μία από τις μεγαλύτερες αναδυόμενες αγορές στον κόσμο.

Σχεδόν το ήμισυ του εμπορίου μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Μεξικού, συνολικού ύψους 1,5 δισ. λιρών, ταξίδεψε μέσω του Heathrow το 2019, οπότε η επιστροφή των Aeromexico είναι μια εξαιρετική βάση για  την ανοικοδόμηση αυτής της επιτυχίας”.

Προς όφελος των πελατών της, η αεροπορική εταιρεία διαθέτει το σημαντικότερο πρόγραμμα επιβράβευσης στο Μεξικό, το Club Premier, το οποίο τους επιτρέπει να κερδίζουν πόντους όταν ταξιδεύουν με την Aeromexico ή με οποιοδήποτε από τα 18 μέλη της SkyTeam.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αεροπορικά εισιτήρια, αναβαθμίσεις στην Premier Class, κρουαζιέρες, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και πολλά άλλα με τους συσσωρευμένους πόντους.