Air Canada has been recognized as the 2019 Airline of the Year by Global Traveler, the leading magazine for luxury business and leisure travellers. (CNW Group/Air Canada)

Η Air Canada προσφέρει νέες υπηρεσίες στην Ευρώπη που προσθέτουν συνδεσιμότητα και αυξάνουν τη συχνότητα των ταξιδιωτών.

Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε πτήσεις από το Μόντρεαλ προς την Τουλούζη της Γαλλίας, από το Μόντρεαλ στην Κοπεγχάγη και από το Τορόντο στις Βρυξέλλες.

Αυτές οι νέες πτήσεις είναι επιπλέον της αυξημένης συχνότητας πτήσεων της Air Canada προς δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη, η Φρανκφούρτη, το Λονδίνο Χίθροου και το Εδιμβούργο.

«Συνεχίζουμε να ακολουθούμε την πειθαρχημένη προσέγγισή μας για επέκταση του παγκόσμιου μας δικτύου ανταποκρινόμενη στην αναμενόμενη ζήτηση», δήλωσε ο Mark Galardo, Senior Vice President Network Planning and Revenue Management της Air Canada.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσθέτουμε τρία νέα στρατηγικά δρομολόγια προς την Ευρώπη, επαναλαμβάνοντας σημαντικές υπηρεσίες προς την Ιαπωνία και αυξάνοντας τις συχνότητες σε βασικούς διεθνείς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2023».

Το νέο δρομολόγιο της Air Canada προς την Τουλούζη θα είναι το μοναδικό δρομολόγιο όλο το χρόνο μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της νοτιοδυτικής Γαλλίας και οι πτήσεις προς τις Βρυξέλλες θα προσφέρουν εύκολες μετέπειτα συνδέσεις σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική.

Το νέο δρομολόγιο Μόντρεαλ-Κοπεγχάγη της αεροπορικής εταιρείας συμπληρώνει το δρομολόγιο Τορόντο-Κοπεγχάγη, το οποίο αυξάνεται σε συχνότητα το καλοκαίρι. Η Air Canada θα αυξήσει τις πτήσεις από τρεις φορές την εβδομάδα σε πέντε φορές την εβδομάδα.

Οι ταξιδιώτες θα πετούν με άνεση με τρεις κατηγορίες υπηρεσιών στο αεροσκάφος ευρείας ατράκτου της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο εξυπηρετεί διεθνείς προορισμούς.