Σύνταξη: tourismtoday.gr

Μερικά από τα πιο διάσημα τουριστικά hotspot στην Γαλλία παρουσιάζει η Air France στο νέο βίντεο ασφαλείας κατά την πτήση.

Η ταινία έκανε το ντεμπούτο της σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων από την 1η Μαρτίου. Mε δύο αεροσυνοδούς σε ρόλο ξεναγού, από το Παλάτι των Βερσαλλιών έως τη Γαλλική Ριβιέρα, το βίντεο είναι μία ωδή στον γαλλικό πολιτισμό.

Οι επιβάτες μεταφέρονται από τα σκαλιά της Όπερας Garnier στους κήπους του παλατιού των Βερσαλλιών, από την ηλιόλουστη Κυανή Ακτή στο θρυλικό Hotel Martinez στις Κάννες.

Ο περίπατος συνεχίζεται μέσα από τους αμπελώνες της Προβηγκίας, μουσεία, μια επίδειξη μόδας. Καθώς και σε μια τυπικά γαλλική βεράντα καφέ στις όχθες του Σηκουάνα με τους διάσημους πωλητές βιβλίων του.

Η ενημέρωση για την ασφάλεια τελειώνει στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ, όπου το πλήρωμα της Air France υποδέχεται τους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας.

Κομψό, ζωντανό και γρήγορο, το βίντεο είναι σίγουρα μια καθαρή πρόσκληση για ταξίδια για όλους.

«Με αυτό το νέο βίντεο, παρουσιάζουμε το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Γαλλία με έναν συναισθηματικά συναρπαστικό τρόπο, δήλωσε η Κατρίν Βιλά, ανώτερη αντιπρόεδρος εμπειρίας πελατών της Air France.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξανανοίξουμε τους ουρανούς. Με την ασφάλεια ως απόλυτη και συνεχή προτεραιότητα μας στις πτήσεις.»

Η αεροπορική εταιρεία ανέπτυξε την ταινία σε συνεργασία με την Atout France, την τουριστική εταιρεία ανάπτυξης της Γαλλίας.