Στην Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια που πραγματοποιείται μεταξύ 3 και 7 Ιουνίου συμμετέχει ο όμιλος Air FranceKLM. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, οι εταιρείες θα παρουσιάσουν το δίκτυο και τις υπηρεσίες που έχουν σχεδιάσει αποκλειστικά για την ναυτιλιακή κοινότητα.

Από το περίπτερο 1101 της αίθουσας 1 οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για αεροπορικές εταιρείες Air France και KLM και το πως ο τομέας της ναυτιλίας είναι εξαιρετικά σημαντικός για τις εταιρείες του ομίλου.

Σε πίστωση αυτού, η Air France και η KLM έχουν θεσπίσει τα τελευταία χρόνια το Marine Day, την αποκλειστική εκδήλωση που οργανώνεται στην Αθήνα και στην οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο εκπρόσωποι των σημαντικότερων φορέων που σχετίζονται με τον κλάδο της ναυτιλίας και των κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών.

Η Air France και η KLM υποστηρίζουν σταθερά την ελληνική οικονομία με αδιάλειπτη παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 70 χρόνια. Πρόκειται για έναν παγκόσμιο παίκτη στον τομέα των αερομεταφορών σε ότι αφορά στην διηπειρωτική μεταφορά επιβατών και φορτίων.

Με ισχυρή Ευρωπαϊκή βάση, ο όμιλος καλύπτει περισσότερους από 300 προορισμούς, κυρίως μέσω των κόμβων του Παρισιού-Charles de Gaulle και Άμστερνταμ-Schiphol.