Η αεροπορική εταιρεία Air New Zealand επέκτεινε τη συνεργασία της με το Discover the World.

Η Air New Zealand έχει συνεργαστεί με το Discover για την περιοχή της Λατινικής Αμερικής και επιλεγμένες αγορές στη Νοτιοανατολική Ασία.

Η εκτεταμένη συνεργασία θα καλύψει μια στρατηγικής σημασίας περιοχή για την Air New Zealand με ιδιαίτερη έμφαση στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας . Η Christine Sutton (προηγουμένως με την STA Travel και την Emirates) διορίστηκε Senior Sales Manager UK & Europe τον Ιούλιο.

Ο Aiden Walsh, Head of Airlines Development and Partnerships for Discover the World, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας με την Air New Zealand για την ευρωπαϊκή περιοχή. Με τα σύνορα πλέον ανοιχτά, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους εμπορικούς μας εταίρους για την ανάπτυξη των πωλήσεων επιβατών».

Η Christine Sutton, Ανώτερη Διευθύντρια Πωλήσεων για το Discover the World, σχολίασε: «Ήταν μια εκπληκτική αρχή μέχρι στιγμής, το ταξιδιωτικό εμπόριο ήταν πραγματικά ενθουσιασμένο που είχαμε ξανά τοπικές επαφές στην αγορά, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το εμπόριο για να τις διατηρήσουμε ενημερωμένη για τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της Air New Zealand».