Η Λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic ξεκίνησε απευθείας πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Ρίγα της Λετονίας.

Η airBaltic συνδέει τώρα και τις δύο πόλεις με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία βολικών συνδέσεων με ταξιδιώτες που έρχονται από το Ντουμπάι σε άλλους προορισμούς στην Ευρώπη.

Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της airBaltic :

«Βλέπουμε ένα μεγάλο δυναμικό στην ενίσχυση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ ΗΑΕ και Λετονίας. Η ομάδα της airBaltic είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει αυτή τη νέα διαδρομή προς τη Ρίγα, η οποία είναι μια ζωντανή και δυναμική πόλη στις χώρες της Βαλτικής. Η νέα διαδρομή θα διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο που θα συνδέει τις δύο χώρες και θα είναι σημαντικό όφελος για τους ταξιδιώτες τόσο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όσο και στη Λετονία ».

Paul Griffiths, Διευθύνων Σύμβουλος του Dubai Airport:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την airBaltic στην οικογένεια DXB με την έναρξη των υπηρεσιών τους μεταξύ Ντουμπάι και Ρίγα. Η δημιουργία αυτής της πρόσθετης συνδεσιμότητας κατά τη διάρκεια του έτους EXPO προσθέτει στην αυξανόμενη δύναμη του κόμβου DXB και είμαστε βέβαιοι ότι θα αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών που ταξιδεύουν μεταξύ Λετονίας και ΗΑΕ ».

Οι πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Ρίγα πραγματοποιούνται από το αεροσκάφος Airbus A220-300 . Ένα πλήρες πρόγραμμα πτήσεων airBaltic και εισιτήρια για τους νέους προορισμούς διατίθενται στην αρχική σελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.airbaltic.com .