Μια σειρά από τουριστικές εμπειρίες περιπέτειας στους πελάτες της προσφέρει η ιστοσελίδα βραχυχρόνιων μισθώσεων Airbnb, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με ντόπιους ειδήμονες.

Πρόκειται για επέκταση του προιόντος Airbnb Experiences, το οποίο ξεκίνησε το 2016 και η ιστοσελίδα βραχυχρόνιων μισθώσεων δεσμεύεται μέσω της νέας υπηρεσίας να “ταξιδέψει” τους πελάτες της ασυνήθιστες τουριστικά περιοχές, γνωρίζοντάς τους την τοπική κουλτούρα και την τοπική κοινότητα.

Οι εμπειρίες αυτές περιλαμβάνουν σαφάρι στα Γκαλαπάγκος, περιήγηση στα αξιοθέατα του Ομάν, κάμπιγνκ σε κάποιο βουνό του Κολοράντο, ακόμη και αναζήτηση ΑΤΙΑ στην Αριζόνα.

Για αρχή προσφέρονται 200 περιπέτειες είτε αποκλειστικά μέσω της Airbnb είτε μέσω τοπικών παρόχων οι οποίοι δεν εμφανίζονται σε άλλες μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων και θα πραγματοποιούνται σε γκρούπ έως και 12 ατόμων.

Οι τιμές ξεκινούν από 79 δολάρια και μπορούν να αγγίξουν ακόμη και τα 5.000 δολάρια για ένα δεκαήμερο ταξίδι.

Από όλες τις περιπέτειες ξεχώρισε ο “Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες” με τις κρατήσεις να ξεκινούν 20 Ιουνίου και το ταξίδι να ξεκινά 1 Σεπτεμβρίου 2019 από το Λονδίνο.